Archihus
Montis

Moderne fjellhytte med hems

Montis betyr fjell, og dette er en klassisk, men moderne fjellhytte. Her kan du lage deg flotte uteplasser og nyte fritiden til det fulle fra morgen til kveld.

På hovedplanet i Montis har du 2 romslige soverom og hele 5 sengeplasser. I tillegg gir den store hemsen som strekker seg over store deler av hytta deg muligheten til å sette inn ekstra sengeplasser og et eget oppholdsrom.

Det store arealet i hytten gjør at du kan disponere rommene som du vil, og hvordan de brukes er opp til deg. Våre dyktige arkitekter hjelper deg gjerne med å finne den løsningen som passer deg og dine behov best. 

I den romslige stuen med åpen kjøkkensløsning nytes livet og de store vinduene gjør at naturen kommer helt inn i stuen. Kjøkkenet gir deg mulighet til mye benkeplass når dagens selvfiskede ørret skal tilberedes, og det er plass til mange skuffer og skap. Sentralt i stuen bidrar peisen til den lune og gode hyttefølelsen. 

Stuen i den moderne hytta Montis. Store vinduer fra gulv til tak tar fjellnaturen utenfor inn i hytta. Hytta har lys trepanel på vegger og i himling.

Montis har alt du trenger

Uteboden er isolert og gir muligheter for lagring hele året. I entreen kan man bygge inn et stort garderobeskap, og det er direkte inngang til det største badet hvor du også kan få plass til vaskemaskin og tørketrommel. Og fordi Montis er en hytte som rommer hele storfamilien, eller to familier på ferie sammen, har vi satt av plass til en bod mellom soverommene på hovedplanet. Denne boden kan du velge å endre til bad. Montis er fjellhytta med alt du trenger for å nyte fritiden sommer, vinter, vår og høst.

Stuen i hytta Montis er pyntet til jul. Bordet er vakkert dekket, det er fyr i peisen og stjerner og juletre er tent. Utenfor er det blåtime med vakkert lys.

Nøkkelopplysninger

BRA total
77 m2
BRA hytte
77 m2
P-ROM
70 m2
Bebygd areal (BYA)
91 m2
L x B
11.8 x 7.9 m
Soverom
2
Bad
1
Innvendige boder
2
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Plantegninger og fasader

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.