Archihus
Rektangula Large

Rektangula Large er et moderne hus uten takutstikk og får dermed et stramt og tøft uttrykk

Rektangula Large er et perfekt valg for deg som ønsker et plasseffektivt og moderne hus med en arkitektur som er trendy.

Huset har en moderne arkitektur som passer like godt inn i nye som etablerte boligstrøk. Arkitekten har valgt å trekke uteplassen inn i huskroppen slik at den blir lun og overbygd. Her kan man sitte ute tidlig og sent om det er sol eller om det regner.

Inne byr den smarte planløsningen på blant annet tre soverom, walk-in closet, to stuer samt et kontor eller gjesterom. Den romslige og åpne stue- og kjøkkenløsningen på 42 kvm er plassert i 2. etasje, med skyvedør ut til den overbygde og lune uteplassen. Gled deg til mange og lange sommerkvelder her! En bod i tilknytning til terrassen gjør det også enkelt å pakke vekk puter og møbler ved behov. 

TV-stua i første etasje har også dør ut til hagen, hvor det kan bygges gode uteplasser der sommeren kan nytes til fulle. Legg også merke til at stuen i andre etasje har skrå himling inne med takhøyde opp til drøye 4 meter. Dette er med på å gi en luftig romfølelse.

Nøkkelopplysninger

BRA total
168 m2
BRA bolig
157 m2
P-ROM
139 m2
Bebygd areal (BYA)
98 m2
L x B
11.5 x 8.5 m
Soverom
3
Bad
1
Innvendig boder
3
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Nei
Tomtetype
Flat tomt
Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.

Plantegninger og fasader

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Mer inspirasjon

Bygde drømmehuset med utleiedel

I Hølen har familien Syversen Smestad bygget sitt drømmehus. Funkisstilen med store vinduer, hybel som gir skattefri leieinntekt og mulighet for tilpasning av katalogmodellen, var grunnen til at de valgte husmodellen Andale.

Les mer

Hva koster det å bygge et hus?

Det er naturlig å lure på hvor mye det vil koste å bygge et nytt hus. Mange faktorer spiller inn på sluttsummen og det er viktig med et innblikk i hvilke kostnader en byggeprosess kan omfatte.

Les mer

Slik velger du interiørfarger til nytt hus

Veggfargen er trolig det enkleste interiørmessige tiltaket for å sette stil og stemning i et rom. Når du bygger nytt ferdighus kan du velge nøyaktig den interiørfargen du vil. Men hvordan velger man blant tusenvis av farger? Vi gir deg noen tips på veien og presenterer smakebiter fra Jotun LADY sitt nye fargekart CANVAS 2024.

Les mer

Moderne drømmehus for barnefamilien

Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne drømmehus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Sego, Vani og Kaiti tar godt vare på hele barnefamilien!

Les mer
Husmodellen Onyx i solnedgang. Brostein i oppkjørselen, grønn plen og utelys. Trapp ned til platting med sittegruppe og sjøen kan skimtes i bakgrunnen.

Bli med å skape drømmehuset

Alle husene du ser i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

Les mer
Den moderne husmodellen Azo med, store vinduer, overbygde uteplasser og saltak.Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

Nytt hus lønner seg

Verden har forandret seg og det har blitt mer usikre tider for oss nordmenn. Renten øker, strømprisene blir høyere, og vi har mer ustabilitet på grunn av Ukraina-krigen.

Les mer

Husnyheter høsten 2023

Klikk deg inn her og se alle våre flotte husnyheter. Her vil du finne hus i kun moderne funkisstil.

Les mer

5 gode grunner til å bygge nytt

Står du i valget mellom å kjøpe brukt eller bygge ny bolig for deg og familien din? Vi råder deg til å lese her før du tar en viktig beslutning.

Les mer

Trygghet hele veien med din boligrådgiver

I Archihus vet vi at bygging av bolig er den største investeringen du gjør i livet. Derfor følger en boligrådgiver deg trygt hele veien – fra det første møtet og helt til du spent går over dørstokken og inn i ditt nye hjem.

Les mer

Tomannsbolig - økonomiske fordeler

En tomannsbolig er to separate boenheter under samme tak, og en ypperlig mellomting mellom enebolig og leilighet. Det gir større plass og frihet enn det du får i en leilighet, og er vanligvis rimeligere enn å bygge en enebolig. Bygger du en tomannsbolig sammen med noen, vil det gi mulighet til å dele på mange kostnader, alt fra tomtekostnadene til felles gressklipper.

Les mer

Derfor kan du trygt bygge hus med flatt tak

Flere av våre moderne funkishus leveres med flatt tak og vi mener det er ingen grunn til å være skeptisk til denne takformen. Vi kan forsikre om at alle våre hus bygges etter strenge krav og med høy kvalitet på materialet.

Les mer
Den moderne husmodellen Azo med, store vinduer, overbygde uteplasser og saltak.Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

Gode grunner for å bygge nytt hus

Hva er lurt å vurdere når du skal velge din neste bolig? Her er noen råd og tips som du bør vurdere og tenke gjennom før du tar beslutningen om du skal kjøpe brukt eller følge drømmen og bygge nytt.

Les mer
Funkishuset Skia med flere uteplasser. Illustrert på en sjønær, vakkert opparbeidet tomt med basseng, flere uteplasser og kveldshimmel.

Funkishus med utleiedel: En «skjult» skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt funkishus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Les mer

Slik kan du bruke trapperommet smart

Vår trappeleverandør Stryntrappa har sin kolleksjon "Plass til mer" som gjør det mulig å få kontor, garderobe eller bod under trappa. Se og la deg inspirere!

Les mer

Vi viser deg vårt Archihus

På Lunner i Viken fylke har vi besøkt en småbarnsfamilie, som har bygget sitt drømmehus. Paret falt for husmodellen Mistral som har med uttrykket til et funkishus, men som har tradisjonelle planløsninger og saltak. Huset er bygget av vår forhandler Byggservice Innlandet på Jaren.

Les mer

Gå inn for å trekke frisk luft

Hvorfor er det så viktig at et hus har et godt inneklima? Og hva er godt inneklima? Les her hva vi og vår leverandør definerer som godt inneklima.

Les mer

Hva kan våre arkitekter gjøre for deg?

I Archihus har vi mange arkitekter med mye erfaring med å tegne og forme boligdrømmer for våre kunder. For at du skal få realisert din boligdrøm, gir vi deg tilgang på våre dyktige arkitekter.

Les mer

Husnyhetene Geneva og Azo

Oppdag våre to nyeste husmodeller, Geneva og Azo! Med moderne arkitektur og gjennomtenkte planløsninger, vil disse husene være perfekte for deg som ønsker en stilig og funksjonell bolig.

Les mer

Treets unike egenskaper

I Norge har vi benyttet tre som byggemateriale i hundrevis av år. Vikingskip har seilt stødig på verdenshavene og stavkirker står høyreiste den dag i dag ved hjelp av det naturgitte materialet vi har så rik tilgang på her i nord. Å benytte tre som materiale når man bygger hus har mange fordeler.

Les mer