Archihus
Gunn Hedemann
Forfatter: Gunn Hedemann
Sist endret: 26. januar 2024
Lesetid: ~6 min

Slik kan du bruke trapperommet smart

Vår trappeleverandør Stryntrappa har sin kolleksjon "Plass til mer" som gjør det mulig å få kontor, garderobe eller bod under trappa. Se og la deg inspirere!

- Mange har behov for mer plass, og vi forsøker derfor å tenke kreativt i måten man kan utnytte kvadratmeterne på, sier administrerende direktør John Herman i Hagen AS, som selger Stryntrappa.

Det er mange grunner til at vi bor stadig mindre. Det er svært sjeldent at nye hus bygges med kjeller. Små tomter gjør at vi bygger mindre hus enn før, og det kommer stadig flere leiligheter/prosjektboliger på markedet. 

Utnytt arealet under trappa

Ved hjelp av Stryntrappas smarte løsninger kan du nå få utnyttet arealet under trappa i ditt nye Archihus maksimalt med garderobe, bod eller kontor. Løsningene har også fått et innbydende og flott design - se bare hvor fin Stryntrappa Foss ble med garderobe under: 

Garderobe_Foss_main_apendor.jpeg

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Få kontor, garderobe eller bod under trappa

Om det er det daglige yttertøyet som skal plasseres her, eller om det skal være gjestegarderobe eller romme familiens sports- og fritidsklær, ja det er det kun du som bestemmer. Bodplassen kan også benyttes til å oppbevare vaskeutstyr, støvsuger, papiravfall og panteflasker. Alternativt kan plassen under trappa innredes til et kontor som du ikke har plass til ellers i huset. Med "Plass til mer"-kolleksjonen er mulighetene mange!  

Se Stryntrappene Foss, Berg og Fauna med kontor, bod og garderobe under

Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Våre moderne funkishus

Lyst til å bygge funkishus? Vi har samlet masse god informasjon om våre moderne funkishus på en samleside som enkelt gir deg oversikt.

Les mer om våre moderne funkishus

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.