Archihus
Gunn Hedemann
Forfatter: Gunn Hedemann
Sist endret: 20. mars 2024
Lesetid: ~6 min

Våre fem nye ferdighus - fine og flotte funkishus

Her finner du ferdighus som passer for deg enten du skal bo enkelt og praktisk på ett plan, bo over to plan med litt mer plass eller om du vil bo økonomisk smart i en bolig som har en utleieenhet. Felles for alle er arkitekturen som har en stram, moderne stil, ofte kalt funkishus.

Det moderne huset Sego med saltak og kledning i lys grå med blå signaturfarge på utstikket ved inngangspartiet. Illustrert i en flott opparbeidet hage.

HUSNYHET 1 - Sego har spennende former og utleieenhet

Sego er vår nye spreke husnyhet som har 3 soverom, kontor, 2 stuer og en hybel som er økonomisk smart. Overbygde uteplasser i begge etasjer er godt å ha uansett årstid.

Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil.

HUSNYHET 2 - Vani er vår nye store stolthet

Dette er et ferdighus som virkelig skiller seg ut i mengden. Med et ytre som kombinerer både pultak og flatt tak og en hel vegg som er fylt med vinduer. Innvendig er det luftig. Over 5 meter takhøyde har du i deler av stuen og trappen i stuen fører opp til husets messanin og en egen oase til foreldrene.

Geneva er et moderne atriumhus med store vinduer. Her illustrert med svart saltak og mørkbrun kledning beliggende på en frodig, opparbeidet tomt.

HUSNYHET 3 - møt vårt atriumhus Geneva

I husnyheten Geneva bor du på ett plan. Arkitekten har valgt å utforme Geneva som et atriumhus. Kort fortalt er et atriumhus tegnet i en L- eller U-form hvor det dannes et skjermet uteområde - atriet.

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.

Lucida er et ettplans ferdighus med saltak og pergola, her stemningsfullt illustrert i skumringstimen. Det lyser inne i huset og pergolaen har lysslynger og planter.

HUSNYHET 4 - Lucida er vår flotte og praktiske ferdighus på ett plan

For deg som ønsker å ha en smart og praktisk bolig med alt på ett plan, er Lucida en flott nyhet. Her er det god plass til barn eller besøk av barnebarn, hjemmekontor eller ekstra garderobeplass - alt etter hva du har behov for. Og en flott pergola-løsning på hele langsiden av ferdighuset som kan gi deg lune fine kvelder.

Azo er et moderne ferdighus med store vinduer, overbygde uteplasser og saltak. Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

HUSNYHET 5 - Azo er det perfekte ferdighuset for barnefamilien

Møt Azo , en flott husmodell i tidsriktig stil. Dette moderne huset har stramme og enkle linjer og har noen tøffe detaljer som understreker stilen. Azo har lune og overbygde uteplasser og er et ferdighus som passer like godt inn i nye som etablerte boligområder.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver