Archihus
Lucida

Lucida – ettplans hus i moderne stil

Lucida er et moderne hus med et smart indre, og et moderne og tidsriktig ytre. Dette huset er skapt for deg som vil bo komfortabelt og tidsriktig på ett plan. Her er virkelig de 129 kvadratmeterne utnyttet optimalt.

Lyse rom fra rause vinduer, 3 soverom og 2 bad gjør Lucida til et hus som bidrar til en enklere hverdag uansett om du er i småbarnsfasen eller voksen og foretrekker å leve på ett plan. Det største soverommet på drøye 15 kvadratmeter gir deg gode muligheter for oppbevaring. Fra dette soverommet har du også direkte adgang til husets ene bad.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen rommer hele 58 kvm. Store vinduer og skyvedør ut til overbygd terrasse forsterker romfølelsen ytterligere.

I tilknytning til kjøkkenet er det inngang til husets bod. Noe som er smart dersom du f.eks. vil kombinere oppbevaringsplassen med spiskammers.

Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen i ettplanshuset Lucida. Kjøkkeninnredning, bord og gulv i lys eik samt lys blå vegger og himling. Fotside vinduer og skyvedør i glass slipper inn masse lys.

Nøkkelopplysninger

BRA total
129 m2
BRA bolig
129 m2
P-ROM
124 m2
Bebygd areal (BYA)
146 m2
L x B
16.9 x 11.4 m
Soverom
3
Bad
2
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Ja
Tomtetype
Flat tomt
Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.

Plantegninger og fasader

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Mer inspirasjon

Bygde drømmehuset med utleiedel

I Hølen har familien Syversen Smestad bygget sitt drømmehus. Funkisstilen med store vinduer, hybel som gir skattefri leieinntekt og mulighet for tilpasning av katalogmodellen, var grunnen til at de valgte husmodellen Andale.

Les mer

Kjøkkentrender 2024 – bli inspirert og få gode råd

Kjøkkenet er husets hjerte og hjemmets mest allsidige rom. Vi har tatt en prat med Studio Sigdal på Hamar som har fortalt oss om årets kjøkkentrender.

Les mer
Fra master bedroom i funkishuset Andale. Blågrå vegger, dører og vinduer i sort. Perspektiv fra sengen og inn mot walk-in closet og bad.

Valg av innerdører til nytt hus

I tillegg til å skille rom og soner, skal innerdørene være pene å se på og ha gode, lyddempende egenskaper. Vi gir deg tips og inspirasjon slik at du får innerdører som passer dine ønsker og behov i ditt nye hus.

Les mer

Kjøkkenet

Kjøkkenet er det mest allsidige stedet i de fleste hjem. Det er her vi inntar dagens første brødblings, tilbereder festmiddager til vennegjengen, gjør lekser med barna og løser verdensproblemer med naboen over en kaffekopp.

Les mer
Fra den åpne kjøkken- og stueløsningen i funkishuset Corbel. Store vinduer og en åpen terrassedør vender ut mot sjøen og et landskap i solnedgang.

Husets ulike rom

Husets rom har ulike formål og skal spille ulike roller i livene våre. Hvilke behov skal de ulike værelsene fylle for deg? Bli med på en liten tur gjennom noen av husets rom.

Les mer
Azo er et moderne ferdighus med store vinduer, overbygde uteplasser og saltak. Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

Bygge hus lønner seg

Verden har forandret seg og det har blitt mer usikre tider for oss nordmenn. Renten øker, strømprisene blir høyere, og vi har mer ustabilitet på grunn av Ukraina-krigen. Her ønsker vi å belyse hvorfor det er smart å bygge hus.

Les mer

Slik velger du interiørfarger til nytt hus

Veggfargen er trolig det enkleste interiørmessige tiltaket for å sette stil og stemning i et rom. Når du bygger nytt ferdighus kan du velge nøyaktig den interiørfargen du vil. Men hvordan velger man blant tusenvis av farger? Vi gir deg noen tips på veien og presenterer smakebiter fra Jotun LADY sitt nye fargekart CANVAS 2024.

Les mer

Hvilket gulv skal jeg velge?

Når du skal velge gulv til det nye huset ditt står du overfor mange valg. I tillegg til at gulvet skal være pent, skal det tåle hverdagene til de som skal bo i huset. Med noen gode tips på veien, så får du et gulv som er både vakkert og varig.

Les mer
Fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen i huset Sego. Kjøkkeninnredning og møbler i lys eik med aprikos vegger og himling.

Trygghet hele veien med din boligrådgiver

I Archihus vet vi at å bygge nytt hus er den største investeringen du gjør i livet. Derfor følger en boligrådgiver deg trygt hele veien – fra det første møtet og helt til du spent går over dørstokken og inn i ditt nye hjem.

Les mer

5 gode grunner til å bygge nytt

Står du i valget mellom å kjøpe brukt eller bygge ny bolig for deg og familien din? Vi råder deg til å lese her før du tar en viktig beslutning.

Les mer
Menlo Duo er en tomannsbolig med flatt tak og overbygde uteplasser i begge etasjer. Her er den funkisinspirerte flermannsboligen illustrert med fasade i brun trekledning og hvite fasadeplater som hjørnefelter.

Tomannsbolig - økonomiske fordeler

En tomannsbolig er to separate boenheter under samme tak, og en ypperlig mellomting mellom enebolig og leilighet. Det gir større plass og frihet enn det du får i en leilighet, og er vanligvis rimeligere enn å bygge en enebolig. Bygger du en tomannsbolig sammen med noen, vil det gi mulighet til å dele på mange kostnader, alt fra tomtekostnadene til felles gressklipper.

Les mer

Funkishus for barnefamilien

Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne funkishus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Sego, Vani og Kaiti tar godt vare på hele barnefamilien!

Les mer
Azo er et moderne ferdighus med store vinduer, overbygde uteplasser og saltak. Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

Gode grunner for å bygge hus

Hva er lurt å vurdere når du skal velge din neste bolig? Her er noen råd og tips som du bør vurdere og tenke gjennom før du tar beslutningen om du skal kjøpe brukt eller følge drømmen om å bygge hus.

Les mer

Husnyheter høsten 2023

Klikk deg inn her og se alle våre flotte husnyheter. Her vil du finne hus i kun moderne funkisstil.

Les mer
Funkishuset Skia med flere uteplasser. Illustrert på en sjønær, vakkert opparbeidet tomt med basseng, flere uteplasser og kveldshimmel.

Funkishus med utleiedel: En «skjult» skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt funkishus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Les mer
Kaiti er et funkishus over to etasjer. Her illustrert med trekledning i mørk brun og oransje signaturfelter på fasaden ved inngangspartiet.

Derfor kan du trygt bygge hus med flatt tak

Flere av våre moderne funkishus leveres med flatt tak og vi mener det er ingen grunn til å være skeptisk til å bygge hus med denne takformen. Vi kan forsikre om at alle våre hus bygges etter strenge krav og med høy kvalitet på materialet.

Les mer

Vi viser deg vårt Archihus

På Lunner i Viken fylke har vi besøkt en småbarnsfamilie, som har bygget sitt drømmehus. Paret falt for ferdighuset Mistral som har med uttrykket til et funkishus, men som har tradisjonelle planløsninger og saltak. Huset er bygget av vår forhandler Byggservice Innlandet på Jaren.

Les mer

Gå inn for å trekke frisk luft

Hvorfor er det så viktig at et hus har et godt inneklima? Og hva er godt inneklima? Les her hva vi og vår leverandør definerer som godt inneklima.

Les mer

Slik kan du bruke trapperommet smart

Vår trappeleverandør Stryntrappa har sin kolleksjon "Plass til mer" som gjør det mulig å få kontor, garderobe eller bod under trappa. Se og la deg inspirere!

Les mer

Hva kan våre arkitekter gjøre for deg?

I Archihus har vi mange arkitekter med mye erfaring med å tegne og forme boligdrømmer for våre kunder. For at du skal få realisert din boligdrøm, gir vi deg tilgang på våre dyktige arkitekter.

Les mer

Husnyhetene Geneva og Azo

Oppdag våre to nyeste husmodeller, Geneva og Azo! Med moderne arkitektur og gjennomtenkte planløsninger, vil disse husene være perfekte for deg som ønsker en stilig og funksjonell bolig.

Les mer

Treets unike egenskaper

I Norge har vi benyttet tre som byggemateriale i hundrevis av år. Vikingskip har seilt stødig på verdenshavene og stavkirker står høyreiste den dag i dag ved hjelp av det naturgitte materialet vi har så rik tilgang på her i nord. Å benytte tre som materiale når man bygger hus har mange fordeler.

Les mer
Stemningsfullt interiørbilde fra den store åpne stuen i det moderne funkishuset Farisi. Det er en mørk, stilfull interiørstil, det er fyr på peisen og skumringstime med vinter utenfor.

Funkis med norske, stilsikre og arkitekttegnede hus

Drømmer du om å bygge et hus som er i moderne funkis med spennende og unik arkitektur? Da har du kommet til riktig sted.

Les mer

Kundetilpasset Geneva

Vårt atriumhus Geneva har blitt veldig populært på kort tid. Vi lanserte denne modellen i juni og vi har siden da hatt mange forespørsler på denne moderne funkismodellen og salg.

Les mer

Kundetilpasset katalogmodell Vani med saltak

Siste tegninger fra arkitekt

Les mer

Arkitekttegnet bolig på bestilling av kunde

Arkitekttegnet enebolig med flatt tak

Les mer
Geneva er et moderne atriumhus med store vinduer. Her illustrert med svart saltak og mørkbrun kledning beliggende på en frodig, opparbeidet tomt.

Fordeler med å bo og leve på ett plan

Det er mange fordeler med å bygge et hus på ett plan. Her får du gode argumenter og råd.

Les mer
Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Bygg hus med utleie

Inntektene fra en utleieleilighet kan være akkurat det du trenger for å få finansiert drømmehuset ditt. Vi gir deg her noen argumenter for å bygge med utleie, hvordan banken vurderer din låneevne og noen gode råd om hva du bør vurdere når du skal bygge deg hus.

Les mer

Inspirasjon, råd og tips til våre moderne funkishus

Les mer

Hva koster det å bygge hus?

Det er naturlig å lure på hvor mye det vil koste å bygge hus. Mange faktorer spiller inn på sluttsummen og det er viktig med et innblikk i hvilke kostnader en byggeprosess kan omfatte.

Les mer