Archihus

1-2-3-4 funkishus for barnefamilien

Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne drømmehus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Sego, Vani og Kaiti tar godt vare på hele barnefamilien!

Hanne Synslien
Forfatter: Hanne Synslien
Sist endret: 26. januar 2024
Lesetid: ~4 min

Hva kjennetegner et drømmehjem for barnefamilien?

En typisk barnefamilie eier mange ting og trenger endel plass. Våre ferdighus for barnefamilien har fokus på gode sosiale soner, soverom nok til alle, flere gode bad, smarte muligheter for oppbevaring og ekstra stuer der man enten kan trekke seg tilbake eller kunne ha besøk.

Fra kjøkkendelen i det moderne funkishuset Farisi. Det er sommer utenfor som kan ses fra de ekstravagante vinduene som strekker seg over to etasjer. Det er en mørk interiørstil og fyr på peisen.

Farisi

Farisi er et moderne hus med glasskarnapp, her stemningsfullt illustrert i blåtimen. Det er snø på bakken og i trærne og månen er på himmelen.

Farisi (214 kvm) er et storslått funkishus som oser av eleganse og eksklusivitet. Glasskarnappet i front tilfører fasaden noe helt unikt, og den smarte planløsningen med fire store soverom gjør dette til mange familiers moderne drømmehus.

Les mer om Farisi

Sego

Sego er et moderne ferdighus med saltak, innfelt gavl og utstikk med store vinduer ved inngangspartiet.

Sego (143 kvm) har en moderne arkitektur og et stilig inngangsparti som er trekt ut fra resten av fasaden. Dette er ferdighuset for deg som liker funkishus, men foretrekker et hus med saltak.

Les mer om Sego

Vani

Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil.

Vani (276 kvm) er et stor og moderne funkishus med romslige løsninger. Fire soverom, en stue- og kjøkkenløsning på nesten 55 kvm, stor voksenavdeling og to takterrasser gjør dette til mange familiers drømmehus.

Les mer om Vani

Kaiti

Kaiti er et funkishus over to etasjer. Her illustrert med trekledning i mørk brun og oransje signaturfelter på fasaden ved inngangspartiet.

Kaiti-huset (186 kvm) er ikke bare vakkert å se på. Det er også utrolig smart. Med fire soverom, to bad og en stor og åpen stue- og kjøkkenløsning er dette et hus mange liker.

Les mer om Kaiti

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

Start din boligdrøm med å bestille vår nye digitale huskatalog.