Archihus

Sjekk ut de siste kundesakene en av våre arkitekter har tegnet!

Fasade 1.jpg En kundetilpasset Vani med saltak.

Det er ikke alle våre kunder som finner en bolig blant våre katalogmodeller. Det er ulike årsaker til dette. F.eks kan det være hensyn til reguleringsplan, at ingen planløsning var optimal eller at kunden bare ønsker noe annet. Det fine er at våre arkitekter kan tilpasse og tegne nær sagt hva du ønsker - så fremt det tilfredsstiller tekniske krav og lovverk forøvrig.

Fasade 3.jpg Spesialtegnet bolig for en kunde.

Les om denne drømmeboligen og se bilder.

Husmodellen Vani med saltak

Plantegning 1. etasje av kundevariant.
Plantegning 1. etasje av katalogmodell.

Endringer i 1. etasje

I korte trekk er forskjellen fra standard husmodell til denne kundevarianten at huset er speilvendt, utleieenheten har fått to i stedet for ett soverom (noe som kan gi høyere leieinntekt), hovedenheten har ett soverom mindre, men fått to gode walk-in closets i soveromsfløyen i denne etasjen. Midtseksjonen som knytter fløyene sammen er nærmest lik som katalogmodellen. Kunden ønsket en lun og innebygget utestue som kan benyttes hele året.

Vi gjør oppmerksom på at kundevarianten som vises her ikke er prosjektert og at justeringer av både plan og vinduer vil forekomme for å tilfredsstille kravene.

Endringer 2. etasje

Kundevarianten av Vani har et totalareal som er ca 60 kvm større (inkl utestue) enn katalogmodellen. I 2. etasje er rominndelingen nærmest lik katalogmodellen, men alle rommene er litt større.

Vi gjør oppmerksom på at kundevarianten som vises her ikke er prosjektert og at justeringer av både plan og vinduer vil forekomme for å tilfredsstille kravene.

Plan 2. etg.jpg Plantegning 2. etasje av kundevariant.
Vani - Plantegninger 2.etg-web.jpg Plantegning 2. etasje av katalogmodell.

Se fasadene av kundevarianten her. Utgangspunktet er vår husmodell Vani.

Vi kan tegne din moderne funkisbolig.

Start med å ta en uforpliktende prat med en av våre boligrådgivere.

Kunden ønsket en bolig i moderne funkisstil, men fant ingen blant våre katalogmodeller. Sammen med boligrådgiver og arkitekt fikk kunden tegnet sin drømmebolig.

Klikk her for å se mer

Perspektiv 1.jpg