Archihus
Lucida er et ettplans ferdighus med saltak og pergola, her stemningsfullt illustrert i skumringstimen. Det lyser inne i huset og pergolaen har lysslynger og planter.

BYGG, BO OG LEV PÅ ETT PLAN

I vårt nye magasin kan du lese om:

• Fordeler med hus på ett plan
• Hus på ett plan i ulike størrelser
• Tips til å designe en enkel hage
• Få mer plass til oppbevaring

Last ned magasinet her

Fordeler med å bygge ferdighus på ett plan

Friheten med å slå opp terrassedøren og tusle barføtt ut i gresset, en sømløs hverdag uten trapper og enklere utvendig vedlikehold. Livet i et ettplans hus gir deg en enklere hverdag enn om du lever over flere etasjer.

Bygger du et ettplans hus som ung, slipper du å forholde deg til en krevende og kostbar flytteprosess når du er eldre.

shutterstock_1543795637.jpg

Tripp – trapp – trappeløst i ettplans hus

Bygger du et ettplans hus får du en bolig som er tilpasset hele livsløpet. Med små barn i hus, så slipper du knall og fall i trappen. Her er det ingen trappetrinn å snuble i for ivrige barneføtter.

shutterstock_1933898270.jpg

Du kan også slå deg til ro med at du har tatt et smart valg for fremtiden. Mange flytter til ny bolig med alt på én flate først når behovet har meldt seg – enten ved at man har blitt eldre eller av andre helsemessige årsaker.

En trappefri hverdag i hjemmet gjør også at det er enklere å holde orden. Hvem har ikke hatt gjenstander liggende i førsteetasje som har «ventet» på å bli flyttet opp?

LES MER I MAGASINET

Nærheten til det gode uteliv

Bor du i et ettplans hus får du en ekstra nærhet til uterommet, og det er ikke store hageflekken du trenger for å kunne lage din egen oase som blir en forlengelse av huset ditt.

Det er en myte at det å eie eget hus med hage betyr at du må bruke masse tid på plenklipping og luking av ugress. Ved å ha en god plan på hvordan du vil anlegge uterommet, så kan du la inne- og uterommet smelte sømløst sammen på godværsdager.

Bestill magasinet og se eksempel på hvordan designe en liten og enkel hage. Se også masse inspirasjonsbilder av hvordan du kan lage ulike soner i hagen din og hvordan du kan kombinere ulike materialer. Bestill magasinet her.

I magasinet får du i tillegg:

• Mange flotte hagebilder
• Eksempel på en enkel hageplan
• Våre ett-plans boliger
• Enkle tips til mer oppbevaring