Archihus
Stemningsfullt interiørbilde fra den store åpne stuen i det moderne funkishuset Farisi. Det er en mørk, stilfull interiørstil, det er fyr på peisen og skumringstime med vinter utenfor.
Hanne T. Synslien
Sist endret: 27. november 2023
Lesetid: ~5 min

Funkis – norske, stilsikre og arkitekttegnede hus 

Drømmer du om å bygge et hus som er i moderne funkis med spennende og unik arkitektur? Da har du kommet til riktig sted.


Skreddersydd funkis – slik du vil ha ditt hus

Du har kanskje allerede noen tanker om hvordan huset skal se ut og hva det skal inneholde? Vi gleder oss til å vise deg mulighetene og skreddersy en funkis som passer perfekt til det livet du og familien din ønsker å leve. Et moderne og innovativt hjem som gjør hverdagen både enkel og bekymringsløs.

Ubrutte linjer. Luft og lys som speiler det rene, det norske. Våre 24 husmodeller er ferdighus som er tegnet til deg som setter pris på stilrent design og arkitektur i funkisstil.

Se alle våre 24 husmodeller.

Osaka eksteriør - Oxi 2023-web - utlisting-web.jpg

Husmodellen Osaka er et av våre funkishus. Osaka er en funkis med pulttak.

En funkis å være stolt av

Når du velger et Archihus får du ikke bare et hjem bygget med kvalitet og gode planløsninger. Du får også et hus som du stolt kan ønske velkommen til med sin stramme, sofistikerte egenart.

Med et design som har den perfekte balansen mellom moderne funksjonalisme og tidløs eleganse som står seg i år etter år.

Tegnet av arkitekter med hjerte for detaljer – hvor det moderne uttrykket, den rene elegansen og den gjennomtenkte funksjonaliteten forenes. Hvor hver detalj er nøye vurdert for å passe inn i en harmonisk helhet.

Les mer om hva våre arkitekter kan gjøre for deg.

Funkishuset Kaiti over to etasjer, med trekledning i mørk brun og oransje signaturfelter på fasaden ved inngangspartiet. Illustrert på en frodig tomt i et byggefelt. Kaiti er en av våre husmodeller med flatt tak.

Funkis både med flate tak og andre taktyper

Mange mener at et funkishus skal ha flatt tak. Derfor er mange av Archihusene tegnet med flatt tak. Du finner også hus med skrå og valmede tak, men fortsatt har husene et moderne uttrykk.

Vi blir gjerne din trygge boligrådgiver og følgesvenn gjennom hele prosessen. Alle modellene kan tilpasses, nettopp for at du skal få ditt eget drømmehjem.

Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Moderne funkishus

Våre funkishus er moderne versjoner av de ekte funkishusene. Mange som skal beskrive et funkishus, beskriver det med flatt tak og rette former. Det er til dels riktig, men funkishus hadde også innslag av buede former. Våre funkishus kan du også få med buede former, med flatt tak eller skråtak og de varierer i størrelse.

Her finner du en oversikt over alle våre husmodeller

Alle modeller er ment som et utgangspunkt, og kan tilpasses dine ønsker og behov