Archihus
Azo

HUSNYHETEN Azo - et hus helt perfekt for en barnefamilie

Azo er vår nyeste stolthet. Her har arkitekten hatt barnefamilien i tankene og utviklet et bolig som er praktisk å leve og bo i for deg med små barn.

Azo har moderne og tidsriktige linjer med mange tøffe detaljer som understreker den moderne funkisstilen. I Azo har du 4 soverom. Om du vil bruke alle rommene som soverom eller om du har behov for et kontor eller gjesterom, avgjør du.

Arkitekten er selv småbarnsmor og har god erfaring i hva som fungerer bra i en bolig. At vaskerommet for eksempel er rett innenfor ytterdøren, er absolutt praktisk i hverdagen. 2 stuer vet vi også er etterspurt og stuene har en fin forbindelse med det åpne arealet mellom etasjene. I tillegg er dette en tilgjengelig bolig som betyr at du har alle funksjoner på hovedplanet. Med funksjoner mener vi soverom, bad, kjøkken og stue.

Azo har et boligareal på 163 kvadratmeter. Formen og størrelsen på husmodellen er nøye gjennomtenkt. Vi vet at tomter stadig blir mindre og mange er smale i formen. Azo sitt fotavtrykk passer derfor fint inn på smale og små tomter.

Praktisk i hverdagen, moderne arkitektur og en bolig som kan romme alle livsfaser. Dette er kvaliteter som husmodellen Azo har fått. Har du lyst til å se mer av husnyheten og lese om hvorfor arkitekten tegnet Azo akkurat slik? Bestill magasinet om Azo.

Guri Aamodt Antonsen - arkitekt

Bestill gratis magasin her og les mer om Azo

Uteplasser er viktig for oss. Vi setter stor pris på å ha noen lune uteplasser beskyttet for vær og vind. Azo har en overbygd uteplass i hver etasje. Her er det plass nok til å nyte morgenkaffen en sommermorgen eller nyte solnedgangen uansett årstid.

Nøkkelopplysninger, plantegninger og fasader av Azo får du ved å laste ned vårt digitale magasin. Her forteller også arkitekten om fordelene ved Azo.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Mer inspirasjon

Hva koster det å bygge et hus?

Det er naturlig å lure på hvor mye det vil koste å bygge et nytt hus. Mange faktorer spiller inn på sluttsummen og det er viktig med et innblikk i hvilke kostnader en byggeprosess kan omfatte.

Les mer

Nytt hus lønner seg

Verden har forandret seg og det har blitt mer usikre tider for oss nordmenn. Renten øker, strømprisene blir høyere, og vi har mer ustabilitet på grunn av Ukraina-krigen.

Les mer

Trygghet hele veien med din boligrådgiver

I Archihus vet vi at bygging av bolig er den største investeringen du gjør i livet. Derfor følger en boligrådgiver deg trygt hele veien – fra det første møtet og helt til du spent går over dørstokken og inn i ditt nye hjem.

Les mer

Tomannsbolig - økonomiske fordeler

En tomannsbolig er to separate boenheter under samme tak, og en ypperlig mellomting mellom enebolig og leilighet. Det gir større plass og frihet enn det du får i en leilighet, og er vanligvis rimeligere enn å bygge en enebolig. Bygger du en tomannsbolig sammen med noen, vil det gi mulighet til å dele på mange kostnader, alt fra tomtekostnadene til felles gressklipper.

Les mer
Husmodellen Onyx i solnedgang. Brostein i oppkjørselen, grønn plen og utelys. Trapp ned til platting med sittegruppe og sjøen kan skimtes i bakgrunnen.

Bli med å skape drømmehuset

Alle husene du ser i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

Les mer

Moderne drømmehus for barnefamilien

Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne drømmehus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Mistral, Kaiti og Nueva tar godt vare på hele barnefamilien!

Les mer

Derfor kan du trygt bygge hus med flatt tak

Flere av våre moderne funkishus leveres med flatt tak og vi mener det er ingen grunn til å være skeptisk til denne takformen. Vi kan forsikre om at alle våre hus bygges etter strenge krav og med høy kvalitet på materialet.

Les mer
Funkishuset Mangal med dobbel garasje på hovedplan, to terrasser i 2. etasje og stor takterrasse. Illustrert på en flott opparbeidet tomt med sjøutsikt en sommerdag.

Gode grunner for å bygge nytt hus

Hva er lurt å vurdere når du skal velge din neste bolig? Her er noen råd og tips som du bør vurdere og tenke gjennom før du tar beslutningen om du skal kjøpe brukt eller følge drømmen og bygge nytt.

Les mer

Funkishus med utleiedel: En «skjult» skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt funkishus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Les mer

Vi viser deg vårt Archihus

På Lunner i Viken fylke har vi besøkt en småbarnsfamilie, som har bygget sitt drømmehus. Paret falt for husmodellen Mistral som har med uttrykket til et funkis hus, men som har tradisjonelle planløsninger og saltak. Huset er bygget av vår forhandler Byggservice Innlandet på Jaren.

Les mer

Gå inn for å trekke frisk luft

Hvorfor er det så viktig at et hus har et godt inneklima? Og hva er godt inneklima? Les her hva vi og vår leverandør definerer som godt inneklima.

Les mer

Moderne funkishus

Moderne funkishus og tradisjonelle funkishus fra 1920- og 30-tallet; vi gir deg ulikhetene og likhetene. Funkis ferdighus er et populært boligvalg for mange og flere drømmer om å bygge funkishus. Archihus har små funkishus og store funkishus, og alle er arkitekttegnet for å optimalisere den fantastiske følelsen av å bo i et ekte moderne drømmehjem.

Les mer

Hva kan våre arkitekter gjøre for deg?

I Archihus har vi mange arkitekter med mye erfaring med å tegne og forme boligdrømmer for våre kunder. For at du skal få realisert din boligdrøm, gir vi deg tilgang på våre dyktige arkitekter.

Les mer

Slik kan du bruke trapperommet smart

Vår trappeleverandør Stryntrappa har sin kolleksjon "Plass til mer" som gjør det mulig å få kontor, garderobe eller bod under trappa. Se og la deg inspirere!

Les mer

Husnyhetene Geneva og Azo

Oppdag våre to nyeste husmodeller, Geneva og Azo! Med moderne arkitektur og gjennomtenkte planløsninger, vil disse husene være perfekte for deg som ønsker en stilig og funksjonell bolig.

Les mer

5 gode grunner til å bygge nytt

Står du i valget mellom å kjøpe brukt eller bygge ny bolig for deg og familien din? Vi råder deg til å lese her før du tar en viktig beslutning.

Les mer

Se plantegninger og fasader og les mer om husnyheten Azo.


Praktisk i hverdagen, moderne arkitektur og en bolig som kan romme alle livsfaser. Dette er kvaliteter som husmodellen Azo har fått. Har du lyst til å se mer av husnyheten? Bestill magasinet om Azo.

Guri Aamodt Antonsen - arkitekt