Archihus
Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil.

Bestill vår nye huskatalog og les om:

• 5 nye og spennende husmodeller
• Hva koster det å bygge hus?
• Arkitektene våre hjelper deg
• Smart å bygge med utleie

Les om hva arkitekten mener er viktig ved utvikling av en ny husmodell.

Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

"Hvem som skal bo i huset er det viktigste"

Guri-18.jpg

Arkitekt Guri Aamodt Antonsen

Praktisk i hverdagen, moderne arkitektur og en bolig som kan romme alle livsfaser. Disse punktene har våre arkitekter med seg i tankene når en ny bolig tegnes. "Boligen må fungere i hverdagen for de som skal bo her", sier vår arkitekt Guri Aamodt Antonsen. Hun er arkitekt bak to av Archihus sine nyheter, modellene Azo og Geneva.

"Når vi snakker med kundene, ønsker vi å vite mest mulig om kundens livssituasjon, ønsker og behov slik at vi kan komme med de beste løsningene. Vi tar som regel utgangspunkt i en modell og så endrer vi denne slik at den blir perfekt for kundens behov, tomt og økonomi. Vår hverdag består i å lage gode løsninger slik at kunden får en god hverdag i sin nye bolig", avslutter Guri.

Dette finner du i katalogen

Vi har designet 24 moderne husmodeller i vår nye huskatalog. Utforsk en verden av unike løsninger, kreativ design og materialer som skaper varige verdier for ditt hjem. Vår nye huskatalog er mer enn bare bilder – den er din guide til å bygge ditt eget drømmehus.

Nye husmodeller

Utforsk våre nyeste husmodeller. Vi er stolte av å presentere disse innovative designene, skapt med tanke på både stil og funksjonalitet. Disse modellene representerer det siste innen moderne arkitektur og boligløsninger.

Din veiviser!

Vår nye huskatalog er mer enn bare en samling av bilder og modeller. Den er din veiviser til å skape et hjem som reflekterer din personlighet og livsstil. Lær hvordan du kan tilpasse kledning, farger og designelementer for å skape et unikt uttrykk.

Archihus 100x140 2023 enkeltsider_Page_01.png

Last ned nå!

Få umiddelbar tilgang til vår huskatalog og begynn reisen mot ditt drømmehus i dag. Vi deler vår ekspertise og erfaring med deg, slik at du kan ta velinformerte beslutninger under byggeprosessen.

Klar til å ta det første skrittet mot ditt drømmehus?

Fyll ut skjema nedenfor og last ned ny huskatalog gratis.