Archihus

Vi og våre kunder søker tomter

Vi har mange kunder som ønsker å bygge seg en ny bolig. Har du en hage som du føler har blitt for stor for deg kan du hjelp våre kunder med å få realisert sin boligdrøm. Selg en bit av tomten din og bruk pengene til å realisere dine egne drømmer. Les her om hvordan vi kan hjelpe deg med å skille ut en tomt og tjene gode penger. Vi gir deg her tre gode grunner for å skille ut en tomt i hagen din.

Ny nabo.jpg
Tjen penger.jpg
Lite arbeid.jpg
Kunder i ulike livsfaser.jpg

NY NABO

En nydelig barnefamilie kan bli en lykkelig husbygger og din nye nabo. Eller kanskje er det et voksent par uten barn som skal dele hekk med deg. Vi har mange kunder som gjerne vil bygge ett av våre moderne funkishus, men de mangler dessverre tomt. Vær en av dem som er med på å oppfylle disse kundenes ønsker. Og kanskje kan det være starten på et flott naboforhold og nye vennskap. Hvem vet?

TJEN GODE PENGER

Ved å skille av en del av hagen din vil du bruke mindre tid på hagestell, du får mer fritid. Pengen du får for tomte kan du bruke til å realisere dine egne drømmer. Kanskje drømmer du om en hytte eller seilbåt? En drømmeferie, nye møbler eller kanskje er du så raus at familiemedlemmer får forskudd på arv? Uansett hva du velger vil pengene for tomtesalget gå uavkortet til deg.

LITE ARBEID - ARCHIHUS ORDNER ALLE PAPIRER

For at dette skal være enkelt for deg er vårt råd at du starter med en prat med oss. Det er mye papirarbeid og regler som skal følges, men inngår du en opsjonstomt med oss, er det vi som bruker tid på dette og ikke minst er dette et fagområde som vi kan. Det er en prosess å få skilt ut en tomt og i de aller fleste tilfeller går dette greit, men det tar noen gang tid.

Har du spørsmål om tomt?

Vi kan hjelpe deg med fradeling av tomt eller om du har andre spørsmål rundt tomt.

Simen.jpg

Daglig leder Simen Steigen
M: 905 50 556
E-post: simen.steigen@archihus.no

Boligrådgiver Kristoffer Heggeriset
M: 417 52 055
E-post: kristoffer.heggeriset@archihus.no

Skille ut tomt

Kort oppsummert kan Archihus være din trygge støttespiller og ordne alt rundt fradeling og salg av tomta for deg, mens du sitter igjen med hele gevinsten for tomtesalget - under forutsetning av at vår kunde får bygge et Archihus på tomta. Det er der vår fortjeneste ligger. 

Mange fordeler med å skille ut en tomt i hagen: Bruke mindre tid på hagearbeid og pengene kan du bruke til å realisere egne drømmer.

Her illustrerer vi hvordan en stor hage kan skille ut en tomt og få en ny nabo.

Prosessen med å skille ut en tomt

Måten vi gjør det på er at du inngår en opsjonsavtale med oss, som gir oss rett til å bygge på din fradelte tomt. Deretter kan du lene deg trygt tilbake mens vi ordner absolutt alt det praktiske, og tar oss av alle formaliteter. En fradeling krever gjerne mange møter og mye papirarbeid: Fradelingssøknaden skal fylles ut, nabovarsler sendes ut og situasjonsplaner utarbeides. Archihus bistår hele denne delingsforretningen. Vi fyller også ut salgsdokumentene slik at du enkelt kan selge tomten direkte til vår kunde. 

Du får pengene - vi får bygge på tomta

Når kommunen har ferdigbehandlet søknaden fyller vi så ut nødvendige dokumenter for salg og overskjøting av tomten til kjøper. Du får pengene for tomtesalget, og vår kunde får bygge et nytt Archihus. Vinn-vinn for alle parter! PS: Opsjonsavtalen vi inngår med deg vil gjelde for en begrenset tidsperiode.

Syns du dette høres interessant ut? Ta kontakt med Kristoffer Heggeriset, 417 52 055, kristoffer.heggeriset@archihus.no hos Jess-Bygg AS i dag så tar han en uforpliktende prat med deg.

Vani er et stort funkishus med panoramavindu som strekker seg opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter. Her illustrert i en stilfull hage med vannspeil.

Archihus har kun hus i moderne funkisstil.

Last ned får digitale huskatalog og se hva slags hus som kanskje kan bli din nye nabo.