Flex-modellen vår er en fleksible bolig som gir kundene en unik mulighet til å påvirke og personliggjøre sitt eget hjem, både når det gjelder størrelse og romløsning. God fleksibilitet er en stor fordel som absolutt blir satt stor pris på i markedet.

Beskrivelse

Flex-modellen vår er en spennende arkitekttegnet husmodell som gir en unik mulighet til å kunne påvirke størrelse og planløsning basert på kundens behov, ønsker og økonomiske budsjett. Slik fleksibilitet og valgfrihet er helt klart en fordel i markedet for nettopp denne husmodellen, da vi vet at kundene setter pris på muligheten til å personifisere sin egen bolig for egen bruk, for egne behov og for eget økonomiske budsjett.

Stilrene linjer og moderne særpreg

Under arkitektarbeidet er det lagt et stort fokus på fasadene til Flex-modellen. Dette er nytt, dette er lekkert, stilrent og tidløst. Dette er gode og stilige hjem for alle typer familier som setter pris på høy bokomfort og topp standard. Her er de gode uteplassene tatt godt vare på og smarte romløsninger utnytter arealet maksimalt - uansett hvilken variant man velger. 

Hva mener vi med fleksibel bolig?  

Vi liker å kalle disse boligene fleksible fordi de gir kundene muligheten til å virkelig tenke etter hva de ønsker seg i et fremtidig hjem - og deretter skape det. Flex-modellen har et ekstra areal som du kan fylle med det du vil. Hva med to soverom? Eller ett soverom og en lekker og romslig spisestue? Og hva med bad og vaskerom - foretrekker du at de er kombinert eller avgrenset? Her er mulighetene mange! Merk at faktainformasjonen vi gir på denne siden er basert på en standardmodell. 

  • BRA total: 170m2/172 m2 m2
  • BRA bolig: 157m2/158m2 m2
  • P-ROM: 110/118m2 m2
  • Bebygd areal (BYA): 428m2 m2
  • Soverom: 4
  • Bad 2
  • Energimerking b
  • Tomtetype Flat
  • Walk-in closet Ja

Lurer du på noe angående Flex-modellen?

Benytt skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg innen kort tid. Våre dyktige boligkonsulenter hjelper deg med å se alle mulighetene!
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Plantegninger

Eksteriør og interiør

Ønsker du mer informasjon om produktene fra Archihus?

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker