Archihus
Flex

Flex - boligen som gir deg en unik mulighet til å påvirke og personliggjøre ditt eget hjem

Flex-modellen er en spennende arkitekttegnet husmodell som gir en unik mulighet til å kunne påvirke størrelse og planløsning basert på dine behov, ønsker og økonomiske budsjett.

Fleksibiliteten og valgfriheten er helt klart en fordel for nettopp denne husmodellen, da vi vet at mange setter pris på muligheten til å personifisere sin egen bolig for egen bruk, for egne behov og for eget økonomiske budsjett.

Stilrene linjer og moderne særpreg

Under arkitektarbeidet er det lagt et stort fokus på fasadene til Flex-modellen. Dette er nytt, dette er lekkert, stilrent og tidløst. Dette er gode og stilige hjem for alle typer familier som setter pris på høy bokomfort og topp standard.

Her er de gode uteplassene tatt godt vare på og smarte romløsninger utnytter arealet maksimalt - uansett hvilken variant man velger. 

Hva mener vi med fleksibel bolig?  

Vi liker å kalle disse boligene fleksible fordi de gir kundene muligheten til å virkelig tenke etter hva de ønsker seg i et fremtidig hjem - og deretter skape det. Flex-modellen har et ekstra areal som du kan fylle med det du vil. Hva med to soverom? Eller ett soverom og en lekker og romslig spisestue? Og hva med bad og vaskerom - foretrekker du at de er kombinert eller avgrenset? Her er mulighetene mange! Merk at faktainformasjonen vi gir på denne siden er basert på en standardmodell. 

Fra stuen og spiseplassen i flermannsboligen Flex. Spisestue, peis og sofa med store vinduer og vegger i en dus grågrønn farge. Iteriøret er i lys, skandinavisk stil.

Nøkkelopplysninger

BRA total
170 m2
BRA bolig
157 m2
P-ROM
110 m2
Bebygd areal (BYA)
428 m2
L x B
n/a
Soverom
4
Bad
2
Innvendige boder
n/a
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Nei
Tomtetype
Flat tomt

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Plantegninger