Archihus
Kefa duo

Kefa Duo er en smart tomannsbolig

Tomannsboligen Kefa Duo har en total bredde på bare 16,2 meter. Perfekt for vennepar som vil bo sammen, eller for boligutviklere på jakt etter en spennende prosjektbolig.

Kefa Duo er en innholdsrik tomannsbolig tiltenkt skrå tomter. Hver av leilighetene strekker seg over 136 kvadratmeter og inneholder 4 soverom, bad i begge etasjer og bod både inne og ute. 

Inngangsdøra i underetasjen leder inn til en stor gang med god plass til oppbevaring av klær og sko. På den ene siden av gangen ligger 3 soverom på rekke og rad, mens hovedbadet og boden finnes på motsatt side. Den åpne stue-kjøkken-løsningen som åpenbarer seg på hovedplanet teller nesten 50 kvadratmeter, og her kan du nyte utsikten fra sofakroken én etasje over bakken.

Mens kjøkkenet og soverommet på hovedplanet har utgang til samme uteplass, har stua skyvedør ut til en flott, overbygd balkong. 

Store vinduer i både stue og trappeløp, og en takhøyde på 2,60 meter, gir inntrykk av lyse og luftige rom med mye volum. Begge etasjene har ett soverom med hjørnevindu.

Kefa Duo er en tøff tomannsbolig med leiligheter som passer ypperlig til par både med og uten barn. 

Illustrasjon fra den åpne stue- og kjøkkenløsningen i Kefa Duo som er en tomannsbolig. Det er store vinduer, en lys, nøytral fargestil og døren ut til verandaen er åpen.

Nøkkelopplysninger

BRA total
160 m2
BRA bolig
136 m2
P-ROM
121 m2
Bebygd areal (BYA)
201 m2
L x B
16.2 x 11.5 m
Soverom
4
Bad
2
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Nei
Tomtetype
Skrå tomt

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Plantegninger og fasader