Archihus
Menlo Duo

Menlo Duo er en spennende tomannsbolig med to speilvendte leiligheter på 134 kvadratmeter over to plan

I tomannsboligen Menlo Duo lever du godt med stue og kjøkken i 2. etasje, 3 soverom, 2 bad og overbygd uteplass i begge etasjer.

Menlo Duo er ikke bare tøff å se på! Leilighetene i denne tomannsboligen har også smarte planløsninger som gjør dem optimale å bo i uansett livsfase. 

Egen barneavdeling
I underetasjen har barna fått sin egen avdeling med to soverom, bad og tv-stue - noe ungdommene i huset kommer til å elske! Her kan barna stå opp om morgenen uten å forstyrre de voksne som sover oppe, og tv-stua gir alltid rom for å trekke seg tilbake for å se film, spille tv-spill eller leke. Døra ut til uteplassen utenfor sikrer enkel adkomst til hagen. 

Underetasjen inneholder i tillegg et romslig vaskerom og en stor bod som enkelt kan gjøres om til for eksempel trimrom. Menlo Duo er en tomannsbolig med mange muligheter!  

Hovedplanet
Foreldresoverommet er plassert på hovedplanet oppe. Her er også hovedinngangen og vindfanget. Det er verdt å merke seg boden rett utenfor badet som kan benyttes til oppbevaring, i tillegg til ekstra garderobeplass. Hver leilighet har også en sportsbod i tilknytning til inngangspartiet.  Den store og åpne kjøkken- og stueløsningen har et vinkelkjøkken som gir godt med benkeplass. Herifra er det utgang til en romslig og overbygd balkong hvor sommerdagene kan nytes til fulle. 

Store vinduer sørger for masse lys til stua og kjøkkenet, og hjørnevinduet på stua gir en helt spesiell panoramaeffekt.  

Ser du etter en litt større tomannsbolig med et mer ekslusivt Archihus-uttrykk, bør du ta en titt på "storebroren" Kefa Duo, som har ett soverom ekstra, glassrekkverk på balkongen og inngang i underetasjen. Ønsker du en tomannsbolig med alt på ett plan? Da er Sana Duo noe for deg! 

Nøkkelopplysninger

BRA total
156 m2
BRA bolig
130 m2
P-ROM
124 m2
Bebygd areal (BYA)
195 m2
L x B
13.9 x 10.7 m
Soverom
3
Bad
2
Innvendige boder
2
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Ja
Tomtetype
Skrå tomt
Åpen stue- og kjøkkenløsningen i funkisinspirerte Menlo Duo som er en tomannsbolig. Det er store vinduer og åpen dør ut til den overbygde balkongen.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Plantegninger og fasader