Archihus
Sana Duo

Sana Duo - tomannsbolig der begge leilighetene har en smart planløsning med to soverom

En enkel og praktisk 2-mannsbolig med alt på ett plan.

Tomannsboligen er symmetrisk oppbygd med to speilvendte leiligheter på 71 kvadratmeter. Begge leilighetene har en praktisk sportsbod på 5 kvadratmeter ved inngangspartiet. Fra gangen er det dør inn til både badet og det minste soverommet. Med plass til enkeltseng, skrivebord og skap egner dette rommet seg godt til både kontor, barnerom og gjesterom. Det høye vinduet her inne er faktisk delt i to slik at det kan åpnes rett over skrivebordet - her er det meste tenkt på! Det største soverommet teller 12,4 kvadratmeter, og har god plass til klesskap og dobbeltseng. 

Vinduer som strekker seg fra gulv til tak gir mye lys til den store og åpne kjøkken- og stueløsningen. Med en vinkelsofa i hjørnet får man en fin tv-krok, og plasseres spisebordet ved vinduet kan man nyte utsikten under ethvert måltid.

De smale vinduene over kjøkkenbenken gir et fint arbeidslys - tenk så koselig å ta oppvasken her mens man titter på omgivelsene utenfor? Fra stua er det dør ut til en koselig, skjermet og overbygd uteplass der alt ligger til rette for å nyte de svale sommerdagene fra morgen til kveld. 

Mens badet i leilighetene kan romme vaskemaskin, dusj, toalett og vask, har den innvendige boden plass til varmtvannsbereder, sentralstøvsuger, ventilasjonssystem og noe oppbevaring.  

Tomannsboliger i alle størrelser

Ønsker du å bygge en prisgunstig tomannsbolig for skrå tomt er  Menlo Duo   et godt alternativ. Om du jakter en tomannsbolig med flere soverom må du gjerne sjekke ut modellen  Kefa Duo  

Nøkkelopplysninger

BRA total
84 m2
BRA bolig
71 m2
P-ROM
61 m2
Bebygd areal (BYA)
190 m2
L x B
17.8 x 10.6 m
Soverom
2
Bad
1
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Ja
Tomtetype
Flat tomt
Den åpne stue- og kjøkkenløsningen i Sana Duo som er en tomannsbolig. Det er en lys og lett interiørstil i rommet, store vinduer og døren er åpen ut til terrassen.

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Plantegninger og fasader