Archihus
Lacus

Hytte i moderne funkisstil med smart anneks

Lacus betyr innsjø eller tjern, og denne moderne hytta står like godt ved det koselige tjernet på fjellet eller i skogen som på et svaberg ved sjøen.

Her får du to hytter i en med hele 4 soverom, noe som gir plass til hele storfamilien.

For ved første øyekast kan Lacus se ut som en vinkelhytte, men i realiteten får du en hytte med et romslig anneks som er koblet til hytta med et overbygg.

I annekset er det 2 soverom med 3-4 sengeplasser og eget bad. I hovedhytta er det 2 soverom og muligheter for 5 sengeplasser. Det gjør at du får plass til hele familien og vennene kan få sitt eget anneks.

Stuehjørnet på den funkisinspirerte hytta Lacus. Det er store, åpne foldedører på begge sider som leder en videre ut mot en møblert terrasse. Hytta ligger rett ved sjøen, og man ser ut på en liten holme.

Finn din perfekte utesone

En av de smarte detaljene på Lacus er foldedørene som fyller hele hjørnet i stuen. Når disse åpnes viskes skillet mellom ute og inne bort og du får den store romfølelsen. Her er det bare muligheter. Den smarte utformingen av kjøkkenet gir deg masse plass når du skal tilberede kveldens hovedmåltid, samtidig som du er en del av det sosiale.

Utenfor kan du bygge en stor terrasse som er perfekt for late dager i solen, og hyttas form gjør at dere kan finne den perfekte sonen hele dagen.

Nøkkelopplysninger

BRA total
106 m2
BRA hytte
99 m2
P-ROM
95 m2
Bebygd areal (BYA)
124 m2
L x B
13 x 13.9 m
Soverom
4
Bad
2
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Plantegninger og fasader

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.