Archihus
Novus

Moderne sjøhytte med smart planløsning

Novus betyr nytt, og dette er en hytte i moderne funkisstil, perfekt for late dager ved sjøen.

Med sin godt utnyttede planløsning får du 6-7 sengeplasser fordelt på 3 soverom. Entreen i Novus gir deg direkte tilgang til en smart bodløsning, for vi vet at lagringsplass er viktig, også i fritidsboligen.

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen er romslig og gir plass til både hyggelige måltider rundt spisebordet og avslappende stunder med en god bok i sofaseksjonen. Stuen og kjøkkenet har store vinduer rundt hjørnet slik at du kan nyte utsikten til det fulle, og her er veien ut på terrassen kort.

Og trenger de yngste å trekke seg litt unna, er allrommet perfekt som TV-stue og oppholdsrom.

Stuen i den moderne funkishytta Novus illustrert i en lys stil. Det er store vinduer, åpen terrassedør og vakker kystnatur utenfor.

Den perfekta familiehytta

På en sjøhytte er uteplasser viktig, og rundt Novus kan du skape flere perfekte soner for å nyte sjøluften fra morgen til kveld. Trenger du litt le fra sjøgangsbrisen, kan du nyte et bedre måltid under en flott pergola utenfor allrommet. 

Alt dette gjør Novus til den perfekte familiehytta på ett plan.

Nøkkelopplysninger

BRA total
92 m2
BRA hytte
83 m2
P-ROM
79 m2
Bebygd areal (BYA)
109 m2
L x B
21.6 x 9 m
Soverom
3
Bad
1
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Plantegninger og fasader

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.