Archihus
Quinta 1

Hytte perfekt til små tomter

Dette er grunnmodellen i husserien Quinta, som like gjerne kan bygges som en kompakt hytte med ett soverom.

Quinta 1 passer som en liten hytte som er perfekt til små tomter. Den har akkurat det du trenger og er ypperlig for deg som klarer deg med det aller viktigste. Quinta 1 er perfekt for deg som kanskje har sett på en fritidsleilighet, men aller mest ønsker deg en egen hytte. Selv om dette i utgangspunktet er en husmodell kan den også bygges som hytte, da med hyttestandard og hyttedetaljer.

Quinta 1 har alt du trenger

Den åpne stue- og kjøkkenløsningen har god plass til både spisebord og sofa, og de store vinduene gir flott utsyn og mye lys inn. Alt du trenger for å koble av.

Fra stua er det to skyvedører inn til soverommet. På den måten kan senga plasseres i midten, ikke noe unyttig gangareal rundt senga – ganske så smart! I Quinta 1 får du også et romslig bad, et smart inngangsparti med garderobe og direkte tilgang til boden.

Nøkkelopplysninger

BRA total
54 m2
BRA hytte
54 m2
P-ROM
51 m2
Bebygd areal (BYA)
70 m2
L x B
8.8 x 9.6 m
Soverom
1
Bad
1
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Plantegninger og fasader

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.