Archihus
Quinta 4

Moderne hytte med store vinduer

Quinta 4 er i utgangspunktet en husmodell men kan fint bygges som hytte. Den er 34 kvadratmeter større enn Quinta 1 og har naturligvis rom for flere fasiliteter.

Selv om dette i utgangspunktet er en husmodell kan den også bygges som hytte, da med hyttestandard og hyttedetaljer. Quinta 4 byr på ett ekstra soverom i forhold til Quinta 1, og har i tillegg fått et vaskerom med direkte inngang fra entreen som også har god garderobeplass. Det gjør at dette er en perfekt hytte for den aktive familien. På det ekstra soverommet får man fint plass til køyeseng eller familiekøye, noe som gjør at hytta kan få opptil 5 sengeplasser.

Badet har en sentral beliggenhet i hytta, og den store boden med teknisk rom innerst i gangen sørger for godt med lagringsplass, og gjør det enkelt å holde hytta ryddig. 

Nyt sommerkveldene

I den romslige stue- og kjøkkenløsningen sørger de store vinduene for masse lys inn i stua - legg merke til de flotte hjørnevinduene. 

Om sommeren kan du nyte de svale sommerkveldene under pergolaen på terrassen. Den gode uteplassen oppleves som en ekstra stue i de varme sommermånedene. Bedre blir det ikke.

Nøkkelopplysninger

BRA total
93 m2
BRA hytte
88 m2
P-ROM
82 m2
Bebygd areal (BYA)
108 m2
L x B
12.4 x 10.9 m
Soverom
2
Bad
1
Innvendige boder
1
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.