Archihus
Semita

Moderne hytte med overbygd uteplass og store vinduer

Semita betyr sti, og vi synes den gjør seg best på fjellet men man kan også ha det fint i Semita ved sjøen eller i skogen.

Hovedplanet har en smart planløsning som åpner opp for mange spennende muligheter. Her finner du 3 soverom, hvor det ene soverommet enkelt kan gjøres om til en sosial sone eller TV-stue. Med andre ord kan Semita enkelt endres til å passe dine behov og ønsker.

Stuen i den moderne hytta Semita. Vegger og himling er kledd i finérplater som har et naturlig utseende. Møbler og vindusrammer er i mørk stil. De store vinduene slipper fjellnaturen inn.

Slipp lyset inn

I den romslige stuen med åpen kjøkkenløsning slipper lyset inn gjennom store vinduer og man føler at naturen kommer helt inn i hytta. Her nytes dagene og utsikten i selskap med de nærmeste. Tar du trappen opp fra stua kommer du til hyttas hems som gir deg en ekstra fleksibilitet og hemsen kan brukes som ekstra oppholdsrom, TV-stue eller gjesterom.

Fra stuen og mot kjøkkenet i den moderne hytta Semita. Det er lys trepanel på vegger og i himling med trapp opp til hems i samme treverk. Det er fyr i peisen og spisebordet er dekket.

Nøkkelopplysninger

BRA total
74 m2
BRA hytte
62 m2
P-ROM
62 m2
Bebygd areal (BYA)
87 m2
L x B
13 x 6.4 m
Soverom
3
Bad
1
Innvendige boder
n/a
Energimerking
Energikarakter: D, oppvarmingskarakter: ingen
Fra den romslige stuen med åpen løsning til kjøkkenet i hytta Arvo. Til venstre er det trapp opp til hemsen. Interiøret er i varme, duse farger og det er stemningsfullt fyr i peisen.

Bli inspirert - bestill vår digitale hyttekatalog

Plantegninger og fasader

Slik bygger vi din nye hytte

Når du bygger fritidsbolig med Archihus er vi med å realisere din hyttedrøm. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Les mer om hvordan vi bygger din nye og moderne hytte.