I skjemaet under kan du bestille vår gratis huskatalog med hele 33 husmodeller; både funkishus, funkisboliger andre moderne hus Gled deg 130 sider proppet med flotte illustrasjoner og masse inspirasjon til din boligdrøm.

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Vi setter stor pris på at akkurat du vil bli bedre kjent med Archihus!

Det er noe spesielt med det kose seg med en huskatalog. Sette seg godt til rette, bla frem og tilbake, sammenligne husene og nyte synet av lekre illustrasjoner. Rett og slett kjenne inspirasjonen strømme på og gi liv til husdrømmen. Bestill katalogen vår i dag, så får du den snart! 

I mellomtiden kan du se over våre flotte hus i lenkene under: 

Våre moderne og arkitekttegnede ferdighus

Våre arealeffektive hus

Våre flermannsboliger

Vi er gjerne din trygge følgesvenn 

For å gi raske svar på spørsmål om pris, tomt, planløsninger, tilpasninger, byggeprosessen med mer kontakter vi også alle som bestiller katalogen vår per telefon for en uforpliktende husprat. Akkurat nå er vi tilgjengelig på e-post og telefon, og vi stiller gjerne opp på videomøter hvis du skulle ønsket det. For oss er det viktig å vise at vi har den kompetansen som skal til for å gjøre din prosess frem til drømmehuset enklest mulig. Du har ønskene - vi har ekspertisen! 

Du er selvfølgelig også hjertelig velkommen til å ta kontakt med ditt lokale salgskontor her.

Drar nytte av BoligPartners kompetanse 

Archihus er en norsk huskjede som er eid av BoligPartner-konsernet. Det betyr i praksis at vi er så heldige å kunne dra nytte av kompetansen som Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom nesten 30 år. Archihus deler også hovedkontor med BoligPartner på Tjuvholmen i Hamar. 

Fyll inn kontaktinfoen din her, så får du snart vår splitter nye huskatalog i posten.

Se alle våre funkishus, funkisboliger og moderne hus her