Bestill katalog

For mange er det å bla i en huskatalog første skrittet på veien mot drømmehjemmet. Bestill vår gratis katalog i dag, så er du igang!

På Archihus.no finner du til enhver tid oppdatert informasjon om alle våre hus og flermannsboliger. Det er allikevel noe spesielt med det å holde i en huskatalog. Sette seg godt tilrette i godstolen, bla frem og tilbake, sammenligne husene og nyte synet av lekre illustrasjoner. Rett og slett kjenne inspirasjonen strømme på og gi liv til husdrømmen.

Drar nytte av BoligPartners kompetanse

Archihus er en helt ny, norsk, huskjede eid av BoligPartner-konsernet. Dette betyr i praksis at selv om vi er en ny husleverandør så er vi så heldige å kunne dra nytte av all den kompetansen Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom snart 25 år. Archihus deler også hovedkontor med BoligPartner på Tjuvholmen i Hamar. 

Vi er gjerne din ekspert 

I minikatalogen vår kan du bli bedre kjent med Archihus og få en god oversikt over husene våre. Vi vet at mange som er i startfasen med å bygge hus har mange spørsmål om husmodell, tomt, planløsninger, tilpasninger, byggeprosessen med mer. For å gi raske svar på noen av disse spørsmålene vil alle som bestiller katalogen vår også bli kontaktet på telefon for en uforpliktende husprat. For oss er det viktig å vise at vi har den kompetansen som skal til for at din prosess frem til drømmehuset blir enklest mulig. Du har ønskene - vi har ekspertisen! 

Ta gjerne kontakt med oss per mail eller telefon dersom du vil vite mer om våre Archihus.

Ønsker du en gratis Archihus-katalog? 

Fyll inn kontaktinfoen din her, så sender vi deg katalogen vår!