Archihus
Onyx er et moderne ferdighus med store vinduer og saltak. Brostein i oppkjørselen, grønn plen og utelys. Trapp ned til platting med sittegruppe og sjøen kan skimtes i bakgrunnen.

Bli med å skape ditt drømmehus

Alle husene du ser i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

I huskatalogen til Archihus finner du moderne og funkisinspirerte husmodeller, alle med sine unike egenskaper og planløsninger. Mange av våre kunder ønsker seg løsninger slik at husmodellen passer hele familiens behov. Derfor er alle våre husmodeller tenkt som et utgangspunkt - og alle kan endres til å bli slik du vil ha det. Et nytt hus er kanskje livets største investering, og vi synes det fortjener stor valgfrihet.

Slik du vil ha det

Endringer av våre hus gjøres i første omgang i samarbeid mellom deg og en av våre boligrådgivere. Hvis Archihus skal bygge ditt hus, lytter vi til dine ønsker.

Alle Archihus kan endres

Vi ser ofte at kundene våre først velger en stil for huset sitt, før de tenker planløsning. Vit at vi kan endre en planløsning slik at den er skreddersydd for deg og dine behov. Alt vi foretar oss av endringer på en husmodell skjer innenfor den signaturen og det formspråket som husene våre er definert med. 

Når du og boligrådgiveren er blitt enige om hvilke endringer og justeringer du ønsker, tar dere en prat med en av våre dyktige arkitekter. 

De ser på dine ønsker og behov, vurderer disse, og illustrerer mulige løsninger i nye skisser, inntil huset er slik dere ønsker det. Når skissene er ferdige får du dem sammen med et kostnadsoverslag. Etter at du har godkjent skissene, sendes tegningene til detaljprosjektering. I noen tilfeller kan det komme noen småjusteringer, men da er dette for å tilfredsstille tekniske krav. Underveis i prosessen blir du fortløpende orientert om eventuelle justeringer.

Til slutt er huset ferdig prosjektert og sammen med deg har vi kommet frem til et unikt funkisinspirert hus kun for deg. Da kan byggingen starte og før du aner det kan du nyte din nye hverdag i ditt nye og moderne hjem.

Arkitekten sier

- Vi strekker oss langt for å endre husene slik at våre kunder skal få akkurat det huset de ønsker seg. Våre ferdighus er som regel et veldig godt utgangspunkt, men vi ser av erfaring at mange ønsker seg noe annet enn en standard katalogmodell, sier Archihus-arkitekt Jannicke Henriksen.

Andale med et ekstra soverom

Andale er et hus som er tegnet med 4 soverom - se hvordan det fikk et ekstra soverom og garasje her. Her kan man få plass til den moderne familien med dine, mine og våre barn.

Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.
Andale - alternativ planløsning.jpg 1.etasjen i Andale har fått en ny planløsning og garasje.

Mangal med et ekstra soverom

Fantastiske Mangal har mange uteplasser, og her får du en variant med et ekstra soverom. I galleriet under ser du hvordan Mangal har blitt endret for å passe en kundes ønsker og behov.

Mangal er et funkishus med dobbel garasje på hovedplan, to terrasser i 2. etasje og stor takterrasse. Illustrert på en flott opparbeidet tomt med sjøutsikt en sommerdag.
Mangal - alternativ planløsning.jpg

Her er et eksempel på hvilke endringer man kan gjøre i planløsningen i 1. etasje på Mangal.

Mangal - alternativ planløsning 2.jpeg

I 2. etasje har man tatt bort en balkong og fått en helt annen funksjonalitet i huset.

Onyx med to utleieenheter

Noen ønsker et hus med mulighet til utleieleilighet. Selv i husmodeller hvor dette ikke er tegnet inn, kan vi se på hvordan dette passer inn til ditt drømmehus. Ideelt sett gjør vi dette i en sokkel i et hus på skråtomt, eller i en vertikal deling. Onyx er et hus uten utleieenhet, og i variantene du kan se under har våre arkitekter tegnet en versjon hvor du får to utleieenheter - det kan bidra til et høyere boliglån når du ønsker å bygge nytt og moderne.

Onyx er et moderne ferdighus med store vinduer og saltak. Brostein i oppkjørselen, grønn plen og utelys. Trapp ned til platting med sittegruppe og sjøen kan skimtes i bakgrunnen.
Onyx - alternativ planløsning 1.jpeg

Her har kunden fått tegnet inn to utleieenheter i 1.etasjen.

Onyx - alternativ planløsning 2.jpeg

2.etasjen er tegnet om, slik at man fortsatt har et fullverdig hus med 3 soverom og alt man trenger.

Osaka er et funkishus med pulttak og takterrasse over garasjen. Illustrert med lys brun trekledning og utkragning med pusset, hvit mur ved sjøen nedenfor trolske fjell.

Slik bygger vi ditt hus

Når du bygger bolig med Archihus er vi med å bygge ditt hjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Se her hvordan vi realiserer din boligdrøm.

Les mer om byggeprosessen her

Toetasjes funkishus illustrert på kysttomt med kveldshimmel i bakgrunnen. Huset Andale har fasade i hvit, pusset mur og brun trekledning.

Utleiedel: En «skjult» skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt hus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Les mer om fordelene med hus som har utleiedel