Bli med å skape ditt drømmehus

Alle husene du ser når du blar i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

I huskatalogen til Archihus finner du 33 forskjellige moderne og funkisinspirerte husmodeller, alle med sine unike egenskaper og planløsninger. Mange av våre kunder ønsker seg løsninger slik at husmodellen passer hele familiens behov. Derfor er alle våre husmodeller tenkt som et utgangspunkt - og alle kan endres til å bli slik du vil ha det. Et nytt hus er kanskje livets største investering, og vi synes det fortjener stor valgfrihet.


Slik du vil ha det

Endringer av våre hus gjøres i første omgang i samarbeid mellom deg og en av våre boligrådgivere. Hvis Archihus skal bygge ditt hus, lytter vi til dine ønsker.

Alle Archihus kan endres

Vi ser ofte at kundene våre først velger en stil for huset sitt, før de tenker planløsning. Vit at vi kan endre en planløsning slik at den er skreddersydd for deg og dine behov. Alt vi foretar oss av endringer på en husmodell skjer innenfor den signaturen og det formspråket som husene våre er definert med. 

Indra Skrinskaite

Arkitekten sier:

- Vi strekker oss langt for å endre husene slik at våre kunder skal få akkurat det huset de ønsker seg. Våre ferdighus er som regel et veldig godt utgangspunkt, men vi ser av erfaring at mange ønsker seg noe annet enn en standard katalogmodell, sier Archihus-arkitekt Indra Skrinskaite.

Når du og boligrådgiveren er blitt enige om hvilke endringer og justeringer du ønsker, tar dere en prat med en av våre dyktige arkitekter. 

De ser på dine ønsker og behov, vurderer disse, og illustrerer mulige løsninger i nye skisser, inntil huset er slik dere ønsker det. Når skissene er ferdige får du dem sammen med et kostnadsoverslag. Etter at du har godkjent skissene, sendes tegningene til detaljprosjektering. I noen tilfeller kan det komme noen småjusteringer, men da er dette for å tilfredsstille tekniske krav. Underveis i prosessen blir du fortløpende orientert om eventuelle justeringer.

Til slutt er huset ferdig prosjektert og sammen med deg har vi kommet frem til et unikt funkisinspirert hus kun for deg. Da kan byggingen starte og før du aner det kan du nyte din nye hverdag i ditt nye og moderne hjem.

Bla deg nedover på siden for å se eksempler på husmodeller hvor vi har gjort endringer slik som kundene våre ville ha det. 


Slik ble drømmeboligen til

Familien Sande fra Fana tok utgangspunkt i husmodellen Sathu da de skulle bygge sitt nye hjem. I samarbeid med arkitekten gjorde de sine endringer og bygget sin drømmebolig.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Andale med et ekstra soverom

Andale er et hus som er tegnet med 4 soverom - se hvordan det fikk et ekstra soverom og garasje her. Her kan man få plass til den moderne familien med dine, mine og våre.

Mangal med et ekstra soverom

Fantastiske Mangal har mange uteplasser, og her får du en variant med et ekstra soverom. I galleriet under ser du hvordan Mangal har blitt endret for å passe en kundes ønsker og behov.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Onyx med to utleieenheter

Noen ønsker et hus med mulighet til utleieleilighet. Selv i husmodeller hvor dette ikke er tegnet inn, kan vi se på hvordan dette passer inn til ditt drømmehus. Ideelt sett gjør vi dette i en sokkel i et hus på skråtomt, eller i en vertikal deling. Onyx er et hus uten utleieenhet, og i variantene du kan se under har våre arkitekter tegnet en versjon hvor du får to utleieenheter - det kan bidra til et høyere boliglån når du ønsker å bygge nytt og moderne.

Mistral med et ekstra soverom

Mistral er et funkisinspirert og moderne hus med nostalgisk preg. Her kan du se et eksempel hvor vi har økt antallet soverom i Mistral fra 4 til 5, samtidig som man har økt boarealet litt og gjort baderom og oppholdsrom noe større. Samme hus, bare endret til kundens ønsker og behov.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Slik bygger vi ditt hus

Når du bygger bolig med Archihus er vi med å bygge ditt hjem. Hos oss deler vi inn byggeprosessen i flere trinn. Se her hvordan vi realiserer din boligdrøm.

Ikke gi slipp på boligdrømmen

Ønsker du å vite mer om Archihus sine hus, og hvordan du kan realisere boligdrømmen? Besøk denne siden for mer informasjon.

Utleiedel: En «skjult» skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt hus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se flere av våre flotte Archihus her

Husk at alle våre hus kan tilpasses dine ønsker og behov.

Finn ditt nærmeste salgskontor

Har du lyst å begynne planleggingen i dag? Finn din nærmeste Archihus-forhandler, vi kan møte deg via et videomøte, på telefon eller via chat - helt uforpliktende.