Våre moderne ferdighus og hytter

Drømmer du om å bygge et moderne, funkisinspirert ferdighus av høy kvalitet? Vi har store og små ferdighus, tilpasset både skrå og flat tomt. Et ferdighus hos oss kan du tilpasse etter dine behov. Du kan velge blant fasiliteter som utleiedel, garasje, takterrasse eller walk-in-closets. Archihus har også tomannsboliger, flermannsboliger og ikke minst moderne hytter for en enkel fritid. Vi kan hjelpe deg med å finne ferdighuset eller hytta som passer deg best. Vi kartlegger dine behov sammen med deg, og bygger boligen akkurat slik du vil ha den.

           

Serie

Størrelse BRA

Antall soverom

Tomtetype

Fasiliteter

Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Er ferdighusene våre funkishus?

Våre boliger er moderne og funkisinspirerte. De fleste skulle nok kalle de funkishus, men ikke arkitekter eller de med dypere kunnskap om arkitektur. De originale funkishusen fra 1920- og 30-tallet var i betong, hadde små vinduer og designet var stramt og rent. 

Les mer om forskjellen mellom funkishus og våre ferdighus

Flermannsboliger som ferdighus

I Archihus har vi flermannsboliger i moderne design. Vi har åtte-, fire- og tomannsboliger, som passer større byggeprosjekter og feltutbygginger. 

Se våre flermannsboliger

Ferdighus med utleiedel

En utleiedel gir deg en ekstrainntekt, som blant annet kan være med på å finansiere boligdrømmen din. Vi har flere ferdighus med utleiedel, i ulike størrelser og design. Bruk filteret ovenfor for en oversikt over dem. 

Les mer om fordelene med utleiedel

Les mer om våre moderne funkishus

Alt du trenger å vite om funkis!

Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner, og kan avvike fra standardleveranse.