Archihus etablerer seg på Romerike

KASA Eiendom AS er ny forhandler av Archihus på Øvre Romerike.

KASA Eiendom AS har lang erfaring med oppføring av nye eneboliger og tomannsboliger og kommer til Archihus fra Mestergruppen og Blink Hus. Selskapet eies Sturla Rasmussen Sandholt og Kai Karlsen.

- Vi er veldig glade for å ha fått med KASA Eiendom på laget. De er dyktige på både prosjekter og eneboliger, og har en størrelse som passer oss i Archihus godt. Det er spesielt gledelig at de har hatt så mange fornøyde kunder tidligere og har opparbeidet seg et meget godt omdømme i sitt distrikt, sier kjededirektør Jan Hoff i Archihus.

KASA Eiendom er allerede i gang med oppføringen av splitter nye Archihus, med boligfeltet Bjørnsrud Hage på Dal i Eidsvoll kommune. 

- Nå er vi allerede litt i gang, men vi gleder oss til å tilby hus som skiller seg ut og som blir lagt merke til, sier daglig leder i KASA Eiendom AS, Sturla Rasmussen Sandholt. 

Håper på internt samarbeid
KASA Eiendom håper at de som en del av BoligPartner-konsernet kan etablere gode samarbeidsmodeller, spesielt i forhold til oppkjøp av tomteområder. 

- En av grunnene til at vi ønsket å bli forhandler av Archihus var muligheten for nye samarbeid på tomteområder. Det er mange om beinet på tomteoppkjøp, og det vil være en styrke for oss om vi får til gode samarbeid på tvers av de ulike kjedene i BoligPartner-konsernet.

  - I tillegg får vi som en del av BoligPartner-konsernet levert komplette byggesett med fastpris prosjektert til minste detalj. Det gir både oss og våre kunder en enorm trygghet, avslutter Sandholt.

Se noen av våre Archihus her

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Les mer om Archihus her