Archihus utvider ytterligere

Rune W. Johansen Bygningsfirma AS på Nøtterøy utenfor Tønsberg er ny forhandler av Archihus.

Archihus leverer moderne ferdighus, funkishus og prosjektboliger, og selskapet har som mål å styrke sine markedsandeler. Med det er det nå inngått en forhandleravtale med Rune W. Johansen Bygningsfirma AS på Nøtterøy.

Firmaet ble etablert som et enkeltmannsforetak i 1996 og ble aksjeselskap i 2004 og har bred erfaring fra byggebransjen. I 2018 omsatte de for rundt 40 millioner kroner og de har i dag 18 ansatte. Rune W. Johansen Bygningsfirma AS prosjekterer eneboliger og prosjekterer i tillegg i ROT-markedet.

- Vi er opptatt av å gjøre et skikkelig stykke arbeid, og ser veldig frem til å tilby de flotte Archihusene til våre kunder, sier daglig leder Rune W. Johansen.

Han påpeker også at han selv liker uttrykket på Archihusene veldig godt og at kjedekonseptet til Archihus har betydd mye for at de ønsker å bli forhandler. Nærheten til kjedeledelsen som er lokalisert i Tønsberg tror også Johansen vil være positivt for veien fremover.

- Jeg er sikker på at dette samarbeidet vil være positivt både for Archihus og for oss, og målet er naturligvis at Archihus skal bli synlige i Vestfold, sier Johansen.

Kjededirektør Jan Hoff i Archihus er glad for å ha de nye forhandlerne på plass.

- Vi ser veldig frem til et fruktbart samarbeid med Rune og gjengen hans på Nøtterøy. Dette er et solid byggefirma med store krav til kvalitet og godt utført arbeid, som passer veldig godt med Archihus sine ambisjoner, avslutter Hoff. 

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Se noen av våre flotte hus her

Les flere nyheter og få inspirasjon fra Archihus her