- Archihusene vil bli lagt merke til

Kjedeutvikler i Archihus, Tore Gulliksen, er overbevist om at markedet raskt vil få øynene opp for Archihusene.

-  Vi skal bygge en fremoverlent kjede med moderne og innovative hus. Jeg er sikker på at Archihus raskt vil bli lagt merke til i markedet, sier Tore.  

At Archihus er en del av BoligPartner-konsernet, og derfor kan dra nytte av kompetansen som Norges største byggfaglige miljø har opparbeidet seg gjennom 25 år, ser han på som et stort konkurransefortrinn. Archihus har også hovedkontoret sitt på Hamar, i samme lokaler som BoligPartner, noe som gir enkel tilgang til alle deres bygningsingeniører, arkitekter og markedsressurser. 

- Archihus har med seg masse kompetanse i bagasjen og kan derfor ikke sammenlignes med andre nyetablerte boligaktører. I tillegg til vår egen arkitekt har vi med oss et stort arkitektmiljø med masse erfaring. Vi har også en markedsavdeling som produserer innhold av høy kvalitet til nettsider og kataloger, sier Tore.  

Skal bygge opp kjeden

Etter mange år i boligbransjen har Tore opparbeidet seg en solid kompetanse som kommer godt med når han nå skal bygge opp Archihus til en landsdekkende kjede. Tore har blant annet erfaring fra leverandørindustrien og ulike kjøkkenprodusenter, og har siden 2008 jobbet i Mestergruppen, hvor han de fire siste årene var konserndirektør for divisjon proff. 

- Arbeidet med å rekruttere forhandlere er godt i gang, og det blir viktig å finne frem til en god miks av forhandlere som dekker sentrale og attraktive områder, og som innehar de kvalitetene som konseptet krever, sier Tore. 

Konsernsjef i BoligPartner Konsern, Gunnar Wedvik, er strålende fornøyd med å ha fått tak i Tore til å utvikle Archihus.  

- Vi er veldig heldige som har fått tak i Tore til å lede vår nye kjede. Han er en erfaren bransjemann med et enormt kontaktnettverk, sier Gunnar.

Les mer om våre moderne funkishus her.
Se alle våre hus her.