Archihus bygger hus kun i moderne funkisstil. Vi har hus som passer for barnefamilier som har behov for mange soverom, for dere som bare er voksne i huset, for deg som liker at det skal være stramt og moderne, for deg som liker å ha akkurat stor nok plass, for deg som har skrå eller flat tomt eller om tomten er liten eller stor. Så lenge du liker hus som har en moderne funkisstil, vil du finne et hus du liker her.

Ta en titt på et av våre mest populære hus - Farisi

Start med å bestille vår huskatalog!

Vi vet det er fint å krype opp i en sofa under et teppe og med kakao og bla i vår huskatalog. Veldig mange av våre kunder har startet på sin boligdrøm nettopp på denne måten. Benytt skjemaet nedenfor så vil du snart få tilsendt vår huskatalog med 33 flotte modeller i moderne funkissstil.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

VÅRE FERDIGHUS

Her kan du se alle våre moderne og funkisinspirerte hus. Husk at alle Archihusene kan tilpasses dine ønsker og behov.

Bli med inn og besøk huset Mistral

Vi har vært på besøk i en Mistral som er bygd på Lunner. Bli med inn og se hvor flott huset har blitt og les om hva våre fornøyde kunder sier om huset sitt og hvordan de opplevde å bygge hus med Archihus.

VÅRE HYTTER

Her kan du se våre nye og moderne 7 hyttemodeller.

Last ned digital hyttekatalog

Nå kan du laste ned og lese vår nye og digitale hyttekatalog med en gang. Vi gleder oss til å vise frem våre splitter nye og moderne hytter, skapt for en enkel fritid.
Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Moderne boligdrømmer for barnefamilien

Mange av husene våre passer spesielt perfekt til familier som trenger ekstra med både rom og plass! Velkommen inn i vårt familievennlige univers!

Husets naturlige samlingspunkt

Et moderne, fint og funksjonelt kjøkken gir din bolig en ekstra dimensjon.

En boligprat fra din egen stue!

Går du med byggeplaner og ønsker å snakke med oss om våre husmodeller, byggeprosesser eller priser. Husk at du ikke trenger å komme til våre salgskontor for at vi skal møtes. Du kan ta kontakt med oss fra din egen stue. Vi er her og er tilgjengelig både på telefon, e-post og eventuelt chat. Vi kan også sette opp et videomøte med deg. Ta kontakt med din lokale Archihus-forhandler i dag, så finner vi frem til den løsningen og det tidspunktet som passer best for deg.

Bestill gjerne vår huskatalog eller hyttekatalog før du tar kontakt med oss. Da har du full oversikt over våre funkisinspirerte hus og moderne hytter, og sammen kan vi enklere realisere din drøm. Les mer om vår gratis huskatalog og digitale hyttekatalog her

VÅRE AREALEFFEKTIVE HUS

Med våre unike hus i Quinta-serien, er det mulig å bo både nytt og flott selv om budsjettet er lavt og tomten er liten. Grunnmodellen Quinta 1 kan utvides og tilpasses med flere soverom, større stue, utleiedel, takterrasse og garasje.

VÅRE FLERMANNSBOLIGER

Archihus har også mange spennende flermannsboliger som passer ypperlig til større byggeprosjekter og feltutbygginger. Dette er bare et lite utvalg - kontakt oss gjerne om du ønsker å se flere prosjektboliger med moderne arkitektur.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

FINN DIN FORHANDLER

Våre dyktige forhandlere svarer gjerne på spørsmål om husmodeller, pris, tomt eller byggeprosessen. Bare ta kontakt!

VI SØKER FORHANDLERE

Vi opplever stor etterspørsel etter våre hus og søker nå flere forhandlere. Om du har et dyktig entreprenør- eller byggfirma som ønsker å selge og bygge moderne hus kan du være akkurat den vi er på jakt etter.
Last ned vår nye digitale hyttekatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

NYHETER