Archihus
Fra den åpne kjøkken- og stuefløyen i atriumhuset Geneva. Himling, vegger og gulv er i tre. Møbler og interiørdetaljer har et organisk og naturlig uttrykk.

La deg inspirere til å bygge hus

Ja, la deg inspirere av våre stilsikre funkishus. Archihus bygger hus moderne funkishus, så liker du denne stilen, vil du garantert finne et hus du liker. Her på siden kan du kikke på våre hus og hytter og få god inspirasjon til hvordan du kan forme og bygge hus. Les om:

Husnyheter - 5 nylig lanserte ferdighus
Få inspirasjon, råd og tips
Hva koster det å bygge hus?
Bli med hjem til Marita og Thomas

Få også inspirasjon i vår nye digitale huskatalog.

BESTILL HER

Ganske nylig lanserte vi 5 nye ferdighus, alle moderne funkishus. Arkitektene våre har tegnet hus på ett plan, med utleiedel, med flate og skrå tak og med fine uteplasser. Det bør være noe for enhver smak og som frister til å bygge hus. Nedenfor ser du alle modellene. Klikk deg inn og kikk nærmere på dem eller på alle våre ferdighus.

Geneva_vinter.jpg

Geneva er vårt atriumhus hvor du bor på ett plan.

Funkishuset Vani illustrert i en stilfull hage med vannspeil. Huset har panoramavindu som strekker fotsidt opp gjennom begge etasjer. Huset har grønn trekredning med innslag av brune felter.

Vani oser at storhet, har utleiedel og er et flott funkishus.

Ettplanshuset Lucida med saltak og pergola stemningsfullt illustrert i skumringstimen. Det lyser inne i huset og pergolaen har lysslynger og planter.

Lucida , en ettplansbolig i stram stil og pergola over uteplass.

Den moderne husmodellen Azo med, store vinduer, overbygde uteplasser og saltak. Det er sommer med hagemøbler og leker utenfor.

Azo er et flott ferdighus for stor eller liten familie - et nydelig funkishus.

Det moderne huset Sego med saltak og kledning i lys grå med blå signaturfarge på utstikket ved inngangspartiet. Illustrert i en flott opparbeidet hage.

Sego har utleiedel og vil garantert vekke oppsikt i nabolaget.

I Hølen i Vestby kommune har nylig en familie på 5 flyttet inn i sitt nye drømmehjem. Klikk deg inn og få masse flott inspirasjon og les om hvorfor de valgte å bygge hus.

Hva koster det egentlig å bygge hus?

Et byggeprosjekt består av mange ulike elementer som påvirker prisen. Vi har lagd priseksempel på vårt mest populære familiehus Farisi. Dette vil gi en indikasjon på hva som inngår i og påvirker prisen.

Sjekk her hva det koster å bygge Farisi

Fra barnerom i funkishuset Lazsic. Fargerik tapet med dinosaurmotiv, sengegavl utformet som en husgavl. På gulvet er det leker og figurer, mest i svart farge.

Behov for flere eller større barnerom?

Noen familier trenger mange små soverom mens andre har behov for større, men færre. Vi vet at en ekstra stue eller oppholdsrom for barna er høyt verdsatt. Vi har samlet noen ferdighus som har mange gode kvaliteter for nettopp barnefamilier. Håper du finner et hus som passer for deg og ditt behov og får lyst til å bygge hus.

Les mer om våre populære familiehus

Hytta Astron på fjellet sommerstid med tåke i dalen bak. Hytta har tretak og naturlig grånet kledning. Fyr på bålpanna og møbler står ute.

Våre hytter

Vi er glade for å presentere våre hyttemodeller, samt to av våre husmodeller som like fint kan benyttes som fritidsbolig. Her får du moderne og funkisinspirerte fritidsboliger for sjø og fjell. Tilpasset og tegnet slik at du har alt du trenger for hyttelivet med dine nærmeste.

Vi søker nye forhandlere

Vi opplever stor etterspørsel etter våre hus og søker nå flere forhandlere. Om du har et dyktig entreprenør- eller byggfirma som ønsker å selge og bygge moderne hus kan du være akkurat den vi er på jakt etter.

Les mer

Se alle våre ferdighus

Vi vet det er fint å krype opp i en sofa under et teppe og med kakao og bla i vår huskatalog. Veldig mange av våre kunder har startet på sin boligdrøm om å bygge hus nettopp på denne måten. Huskatalogen inneholder alle våre ferdighus og vi har kun moderne funkishus.

Ta en titt på et av våre mest populære ferdighus - Farisi