Tenk å kunne bo så landlig like utenfor Oslo. På Ramstadåsen i Nannestad kan du flytte rett inn i et nytt og moderne hjem i et nyetablert og barnevennlig boligområde.

Ramstadåsen - en naturskjønn perle og et godt sted å bo

Like utenfor stuedøren finner du roen. Her strekker stiene og veiene seg innover Romeriksåsen, hvor du har fine turmuligheter til fots og på sykkel sommerstid. Der inne finner du kanskje ett av områdets mange flotte bade- og fiskevann, hvor du fortjener en rykende fersk kaffekopp etter at dagens middag er fanget.

I Romeriksåsen får du også gode snøforhold og et godt utviklet løypenett som gir gode muligheter for herlige skiturer.

Shutterstock 1363394309

Hvilepuls, god plass og det gode liv for hele familien

Trekk pusten og la lungene fylles av den friske luften. Kjenn at du får hvilepuls - hver dag. 

Fra boligfeltet er det kort vei til en nyoppført og moderne barnehage og til en veletablert og populær barneskole. Det er dagligvarebutikker i nærheten, og kun et lite kvarter å kjøre til Jessheim med alle fasiliteter.

På Ramstadåsen har du rett og slett alt du trenger for det gode liv for hele familien. 


Se våre hus på Ramstadåsen

På Ramstadåsen har vi nå tre moderne og flotte hus til salgs. Her blir du bedre kjent med boligene.

Innholdsrik enebolig

Rektangula-Small_eksterior_original-flatt-landskap-KASA.jpg?mtime=20200617103512#asset:44518

«Rektangula Small» er et moderne hus som rommer utrolig mye på sine 114 kvm. Dette er et spennende valg for deg som ønsker et arealeffektivt hus med sterk karakter, og huset byr på hele 3 soverom, 2 stuer og 2 bad. Terrassen utenfor stuen i 2. etasje har både tak og vegger, og vil store deler av året kunne fungere som et ekstra rom - gled deg til mange fine stunder her ute.

Les mer om boligen her

Enebolig med flotte uteplasser

Osaka_eksterior_flatt_landskap-KASA.jpg?mtime=20200617103549#asset:44519

«Osaka» er et supersmart moderne hus på 172 kvm med 3 soverom, 2 stuer, 2 bad og en stor takterrasse over den integrerte garasjen. I «Osaka» leves livet i 2. etasje. Fra kjøkkenet har du skyvedør ut til den gode uteplassen på hele 32 kvm. Denne er delvis overbygd med pergola, noe som gjør det enkelt å skjerme seg mot sol, vind og regn. Gled deg til å nyte de lune sommerkveldene.

Les mer om boligen her

Hus med utleieleilighet

Ramstadasen-SOLGT_1.jpg?mtime=20200831105317#asset:44701

Dette er et flott og moderne hus på hele 256 kvm og egen 3-roms utleiedel på 59 kvm. Boligen inneholder stor stue og kjøkken, 4 soverom, 2 bad og separat vaskerom. Her får du flotte uteplasser med stor terrasse utenfor stuen i 2. etasje og flere utganger fra 1. etasjen til hagen. Terrassen i 2. etasje er overbygget, for å nyte lange og late sommerdager og kvelder i frisk luft. Dette huset er nå solgt!

Les mer om boligen her

Hus med utleiedel - en fornuftig investering 

Når du flytter inn i et nytt og moderne hus, kan et hus med utleiedel være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle boligdrømmen din.

I Kreklinglia på Ramstadåsen kan du nå skaffe deg en nydelig enebolig over to plan med en utleiedel på hele 58 kvadratmeter. Her får du plass til hele familien, og du kan leie ut leiligheten for å spe på boliglånet.

I boligen får du blant annet en stor stue og kjøkken, 4 soverom, 2 bad og separat vaskerom. Og for de lune sommerkveldene byr boligen på flotte uteplasser med terrasse utenfor stuen i 2. etasje og flere utganger fra 1. etasjen som gir muligheter for flotte uteplasser også her.

Med dagens rentenivå på rundt 1,5 prosent, vil en skattefri leieinntekt på 10 000 kroner dekke nesten 3 millioner av boliglånet ditt. 

Les mer om hus med utleiedel her

Se våre flotte hus

Archihus har hele 33 moderne og flotte husmodeller. Om du ikke fant din drømmebolig på Ramstadåsen, kan du hente inspirasjon til ditt neste hjem her.
Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Bygget på detaljer

Det er de spennende arkitektoniske detaljene som skaper det unike Archihus-uttrykket, for et Archihus er bygget på detaljer. 

Et Archihus har signaturelementer som gjør dem enkle å kjenne igjen og unike. Det er moderne funkisinspirerte hus som utvendig har kombinasjonen av mur- og treuttrykk, utkraginger, en miks av smal og bred panel, rekkverk av glass og stål og pergola over uteplassene for å nevne noe. Innvendig er Archihusene rene, enkle og minimalistiske og har kun dør- og gulvlister. Du får åpen stue- og kjøkkenløsning og store vinduer som visker ut skillet mellom ute og inne.

Vedlikeholdsfri hverdag

Ifølge statistikk fra Prognosesenteret benytter gjennomsnittshusholdningen 23.000 kroner til vedlikehold hvert år dersom de har en bruktbolig på 120 kvm. Med en gang etter man kjøper en brukt bolig foretar de fleste også umiddelbare endringer for å gi boligen et personlig preg. I snitt benyttes 120.000 kroner til dette formålet, gitt at man har en bolig på 120 kvm. Legger man så sammen umiddelbare endringer og årlige vedlikeholdskostnader kommer man frem til et samlet beløp på 235.000 kroner for de første fem årene.  Kjøper man nytt er dette beløpet tilnærmet lik null. Hvorfor? Fordi man ved å kjøpe nytt får tilpasset alt slik man vil før man faktisk flytter inn. Og fordi alt er nytt vil boligen verken trenge vedlikehold eller oppussing på flere år. Det finnes naturligvis unntak der de som bygger nytt ønsker å gjøre noe med hagen eller male, men det er det som oftest knyttet langt mindre kostnader til.

235.000 kroner på fem år er det samme som 3.917 kroner i måneden. For de pengene kan man betjene relativt mye ekstra i lån.  *Tallene gjengitt baserer seg på fakta og statistikk fra det uavhengige analysebyrået Prognosesenteret.

Er du på utkikk etter et nytt og moderne hus, kan du kontakte din nærmeste Archihus-forhandler. Der får du hjelp til planleggingen og hele prosessen fra drøm til drømmebolig.