Du trenger ikke velge bort lekre detaljer og elegante linjer med et begrenset budsjett. Våre mest prisgunstige husmodeller er optimale moderne boligdrømmer med topp standard! Ved å signere husmodellene Rektangula Large eller Stix innen 31. desember, får du med ekstra stor kjøkkenpakke fra Sigdal til en verdi av 120.000kr*

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kampanjetilbud!

Signér en av våre mest prisgunstige husmodeller, Stix eller Rektangula Large, innen 31. desember, så får du med kjøkkenpakke til en verdi av 120.000kr i prisen. Få den beste starten i ditt nye, moderne hjem!

HUSETS HJERTE FORTJENER DEN BESTE STARTEN

Kjøkkenet er et av husets viktigste rom, og et værelse som fortjener stort fokus når et nytt hjem skal planlegges. Her skal funksjonell design møte lekre detaljer og praktiske arbeidsflater, og det er viktig å tenke på kjøkkenet som et allsidig bruksrom og en sosial sone der alle familiens medlemmer skal trives. Derfor ønsker vi at det viktigste rommet i ditt nye hjem får den beste starten med vårt kampanjetilbud!

* Kjøkkenkampanjen gjelder kun ved signering av husmodellene Stix eller Rektangula Large.


* Kampanjen innebærer kjøkkenpakke fra Sigdal for 120.000kr, inkludert i boligprisen.


* Kampanjen varer frem til 31.12.2021, og kontrakt må skrives før denne datoen. 


* Dersom du ikke ønsker kjøkken fra Sigdal, er uttrekksprisen 60.000 kr fra total boligpris.  

Inspirasjonsgalleri fra Sigdal

Sigdal er en kvalitetsleverandør som vi har stor tillit til og som vi setter pris på å samarbeide med. La deg inspirere av Sigdal sine vakre linjer, smarte design og funksjonelle løsninger som gjør både matlaging og oppbevaring til en lek på ditt nye kjøkken - i ditt nye Archihus.
Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Kampanjemodellene Rektangula Large og Stix

Vi kjører nå en høstkampanje på to av våre mest populære modeller. Med lite fotavtrykk vil disse kunne passe inn på små tomter, samtidig som de har alt en familie har behov for. Vi har gjort ytterligere forbedringer av disse modellene slik at de nå er mer prisgunstige enn noen gang - og tilfredsstiller de aller fleste reguleringsplaner!

Om husmodellen Rektangula Large

Et perfekt valg for deg som ønsker et plasseffektivt og moderne hus med et svært populært særpreg. Huset har en moderne arkitektur som passer like godt inn i nye som etablerte boligstrøk. Arkitekten har valgt å trekke uteplassen inn i huskroppen slik at den blir lun og overbygd. Her kan man sitte ute tidlig og sent om det er sol eller det regner.

Inne byr den smarte planløsningen på tre soverom, walk-in closetto stuer, vaskerom og en overbygd balkong. Den romslige og åpne kjøkken- og stueløsningen (39 kvm) er plassert i 2. etasje, med skyvedør ut til den overbygde balkongen. Gled deg til mange og lange sommerkvelder her! En utebod i tilknytning til terrassen gjør det også enkelt å pakke vekk puter og møbler ved behov. 


Tv-stua nede har også skyvedør ut til hagen, hvor det kan bygges gode uteplasser der sommeren kan nytes til fulle. Legg også merke til at skrå mønevinduer og hjørnevinduer er med på understreke det arkitektoniske uttrykket.

Om husmodellen Stix

Om du er på jakt etter et mindre og arealeffektivt hus krydret med spennende eksteriørdetaljer er Stix (113 kvm) et meget godt valg. Stikkordene er; stort bad med plass til både dusj og badekar, 3 soverom og loftstue.

Arkitekturen til Stix har mye til felles med funkis-husene som ble tegnet og bygd på tidlig 50-tallet. Det spesielt karakteristiske er formen og de store vinduer som er trukket ut mot hjørnene, valmet tak og enkelt overbygg over inngangsdør.  

Dette er et hus for par eller familier som klarer seg med 3 soverom og en åpen stue- og kjøkkenløsning på 36,5 kvm. Hallen kan innredes smart og få godt med oppbevaringsplass under trappa. Fra hallen har du også dør inn til en wc og et vaskerom.   

Stue- og kjøkkenløsningen har plass til både spisebord, kjøkkenøy med sitteplasser og en koselig sofakrok. Herifra kan du gå rett ut i hagen der de lange, svale sommerdagene venter på deg.  

Oppe i 2. etasje har Stix et stort bad som kan romme både dusj og badekar. De tre soverommene slynger seg elegant rundt loftstuen, som garantert blir et attraktivt lekeareal for barna. Eller kanskje en tv-stue til tenåringene? Du bestemmer.

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker