Quinta 1 med ett soverom er grunnmodellen i vår nytenkende og smarte småhus-serie. Her får du et meget kompakt hus som gir deg alt du trenger på bare 54 kvadratmeter.

Med vårt unike og nytenkende småhus-konsept kan du bo både nytt og flott selv om budsjettet er lavt, og tomten er liten. Kort forklart består serien av denne grunnmodellen med ett soverom som enkelt kan utvides og tilpasses med flere soverom, større stue, utleiedel, takterrasse og garasje. Alle Quinta-husene er enkle, små og prisgunstige, og åpner opp for muligheter du kanskje ikke visste at du hadde?

Bygge hus fremfor å leie? 

Med ett soverom passer Quinta 1 perfekt for deg som er singel eller førstegangsetablerer, og drømmer om å bygge nytt hus. Dette er også et ypperlig boalternativ for par uten barn, og eldre, som foretrekker hus fremfor leilighet.

Quinta 1 sitt beskjedne fotavtrykk gjør at det ikke krever stor tomt. Om du skulle få tak i en liten tomt, eller er så heldig å få en hageflekk av foreldrene dine, bør du nå vurdere muligheten for å bygge et Quinta-hus, fremfor å leie dyrt. Kanskje vil ikke huslånet koste deg mer enn det du må betale i leie? 

Moderne og flott arkitektur

Selv om Quinta 1 er et lite hus, så er det ikke spart på noe utvendig. Kombinasjonen av treverk og muruttrykk gir huset et tøft og moderne utseende. Legg også merke til hvordan inngangspartiet er rammet inn med en spennende arkitektonisk detalj. De 2,30 meter høye vinduene mot hagen sørger for masse lys inn, noe som skaper en god romfølelse i den åpne kjøkken- og stueløsningen. Takhøyden på 2,70 meter får dessuten huset til å virke større. Bruk av hjørnevinduer tilfører også huset det lille ekstra.  

Fra stua er det to skyvedører inn til det romslige soverommet. På den måten kan senga plasseres i midten – ganske så smart! 

Vi tilpasser gjerne ditt Quinta-hus

Quinta-modellene vi presenterer her er å betrakte som gode forslag vi kan tegne videre på for å skape et moderne hus som passer deg og din fremtid helt perfekt. Det unike med disse småhusene er at de enkelt kan tilpasses dine ønsker og behov. Trenger du for eksempel et ekstra soverom, eller en større stue, så er ikke det noe problem. Ta bare kontakt!

 • BRA total: 54 m2
 • BRA bolig: 54,4 m2
 • P-ROM: 51 m2
 • Bebygd areal (BYA): 70 m2
 • L x B: 8,8 x 10 m
 • Soverom: 1
 • Bad 1
 • Innvendig boder: 1
 • Energimerking b
 • Tomtetype Flat
 • Flatt tak Ja

Jeg ønsker at dere tar kontakt med meg
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Plantegninger og fasader

Lite funkisinspirert hus med muligheter

Interiør

Bestill vår huskatalog
Dette feltet er påkrevd
Velg kommune fra listen
Har du tomt?

Samtykker

Relaterte hus

Quinta-serien gir et hav av muligheter. Grunnmodellen Quinta 1 kan utvides med flere soverom, større stue, garasje, bod, uteieleilighet eller takterrasse. Variantene du ser under er kun forslag - vi bygger ditt Quinta-hus akkurat slik du vil ha det.
Kjell Johansen Portrett Bredde

Arkitektens uttalelse:

Quinta standard har alt du trenger på bare 54 kvadratmeter. Dette må være et ypperlig alternativ for førstegangsetablerere, eller eldre par, som foretrekker hus fremfor leilighet. Quinta 1 kan enkelt utvides med flere soverom, garasje, utebod, utleieenhet i underetasjen eller takterrasse på toppen. Ta kontakt, så skal du få ditt Quinta-hus akkurat slik du vil ha det.