Archihus
Corbel med utleie

Hus i moderne funkisstil med utleie og stor takterrasse

I Corbel bor du råflott med en romslig stue- og kjøkkenløsning på hovedplanet, 3 soverom, walk-in, bad og loftstue i 2. etasje -alt pakket inn på kun 137kvm. I tillegg får du en stor takterrasse på over 50 kvm. Og for å toppe det hele har dette funkishuset en utleieenhet som hver måned gir deg gode leieinntekter. Et kinderegg faktisk.

Fra den åpne kjøkken- og stueløsningen i funkishuset Corbel. Store vinduer og en åpen terrassedør vender ut mot sjøen og et landskap i solnedgang.

En smart og gjennomtenkt planløsning gjør Corbel med utleie til et hus der både du og leietaker bor svært godt.

Stue- og kjøkkenløsningen i 1.etasje teller nesten 60 kvm og har utgang til en overbygd uteplass. Store vindusflater sørger for lyse og luftige rom i hele huset, spesielt i trappegangen. Trappen leder opp til en romslig loftstue med dør ut til den 55 kvadratmeter store takterrassen. Her kan sola nytes dagen lang og den kan innredes med sone for både spiseplass og solsenger. Rundt takterrassen er det satt opp glassrekkverk for å få maksimalt ut av utsikten.  

Hovedsoverommet i 2. etasje har skyvedør til eget walk-in closet som igjen er forbundet med badet. Etasjen rommer ytterligere to soverom og en praktisk bod for oppbevaring.  

Corbel med utleie har en utleieenhet på ca 50 kvm og uteplassene mellom enhetene er skjermet med en skillevegg slik at alle kan få sin private uteplass. Dette er en bolig som også passer fint som generasjonsbolig – her er mulighetene mange!   

Likte du Corbel med utleie, men foretrekker dobbeltgarasje fremfor utleieleilighet – sjekk ut  Corbel!  

Nøkkelopplysninger

BRA total
144 m2
BRA bolig
137 m2
P-ROM
132 m2
Bebygd areal (BYA)
147 m2
L x B
15.7 x 10.4 m m
Soverom
3
Bad
1
Innvendig boder
1
Energimerking
Energikarakter: B, oppvarmingskarakter: ingen
Tilgjengelig bolig
Nei
Tomtetype
Flat tomt

Nøkkelopplysninger om utleieleilighet

Bruksareal:
51 m2
Bad:
1
Soverom:
1
Invendige bod:
1
Fra den åpne kjøkken- og stueløsningen i funkishuset Skia. Det er varm blåfarge på veggene, spiler på veggen i trappeløpet og fiskebensparkett på gulvet.

Start din boligdrøm med å bestille vår huskatalog.

Velg om du vil ha den digitalt eller tilsendt i posten.

Plantegninger og fasader

Alle våre hus med utleie

Jeg ønsker en uforpliktende husprat med en boligrådgiver

Mer inspirasjon

Hva koster det å bygge et hus?

Det er naturlig å lure på hvor mye det vil koste å bygge et nytt hus. Mange faktorer spiller inn på sluttsummen og det er viktig med et innblikk i hvilke kostnader en byggeprosess kan omfatte.

Les mer

Nytt hus lønner seg

Verden har forandret seg og det har blitt mer usikre tider for oss nordmenn. Renten øker, strømprisene blir høyere, og vi har mer ustabilitet på grunn av Ukraina-krigen.

Les mer

Trygghet hele veien med din boligrådgiver

I Archihus vet vi at bygging av bolig er den største investeringen du gjør i livet. Derfor følger en boligrådgiver deg trygt hele veien – fra det første møtet og helt til du spent går over dørstokken og inn i ditt nye hjem.

Les mer

Tomannsbolig - økonomiske fordeler

En tomannsbolig er to separate boenheter under samme tak, og en ypperlig mellomting mellom enebolig og leilighet. Det gir større plass og frihet enn det du får i en leilighet, og er vanligvis rimeligere enn å bygge en enebolig. Bygger du en tomannsbolig sammen med noen, vil det gi mulighet til å dele på mange kostnader, alt fra tomtekostnadene til felles gressklipper.

Les mer
Husmodellen Onyx i solnedgang. Brostein i oppkjørselen, grønn plen og utelys. Trapp ned til platting med sittegruppe og sjøen kan skimtes i bakgrunnen.

Bli med å skape drømmehuset

Alle husene du ser i vår huskatalog er gode utgangspunkt for å oppfylle boligdrømmen din. Men alle våre hus kan endres til å bli slik du ønsker, for å passe dine behov og din tomt. Vi hjelper deg med å se løsningene som finnes i det huset du ønsker å ta utgangspunkt i.

Les mer

Moderne drømmehus for barnefamilien

Vi vet akkurat hva familiens små og store trenger og ønsker seg, i et moderne drømmehus. Vi har plukket ut fire av våre største familiefavoritter som både byr på ekstra soverom, flere stuer, godt med boltreplass og muligheter for oppbevaring. Husmodellene Farisi, Mistral, Kaiti og Nueva tar godt vare på hele barnefamilien!

Les mer

Derfor kan du trygt bygge hus med flatt tak

Flere av våre moderne funkishus leveres med flatt tak og vi mener det er ingen grunn til å være skeptisk til denne takformen. Vi kan forsikre om at alle våre hus bygges etter strenge krav og med høy kvalitet på materialet.

Les mer
Funkishuset Mangal med dobbel garasje på hovedplan, to terrasser i 2. etasje og stor takterrasse. Illustrert på en flott opparbeidet tomt med sjøutsikt en sommerdag.

Gode grunner for å bygge nytt hus

Hva er lurt å vurdere når du skal velge din neste bolig? Her er noen råd og tips som du bør vurdere og tenke gjennom før du tar beslutningen om du skal kjøpe brukt eller følge drømmen og bygge nytt.

Les mer

Funkishus med utleiedel: En «skjult» skattekiste

Går du med tanker om å bygge nytt funkishus bør du vurdere å bygge med en utleieleilighet. Det er en «skjult» skattekiste og kan være en fornuftig investering for fremtiden som bidrar til å oppfylle husdrømmen din.

Les mer

Vi viser deg vårt Archihus

På Lunner i Viken fylke har vi besøkt en småbarnsfamilie, som har bygget sitt drømmehus. Paret falt for husmodellen Mistral som har med uttrykket til et funkis hus, men som har tradisjonelle planløsninger og saltak. Huset er bygget av vår forhandler Byggservice Innlandet på Jaren.

Les mer

Gå inn for å trekke frisk luft

Hvorfor er det så viktig at et hus har et godt inneklima? Og hva er godt inneklima? Les her hva vi og vår leverandør definerer som godt inneklima.

Les mer

Moderne funkishus

Moderne funkishus og tradisjonelle funkishus fra 1920- og 30-tallet; vi gir deg ulikhetene og likhetene. Funkis ferdighus er et populært boligvalg for mange og flere drømmer om å bygge funkishus. Archihus har små funkishus og store funkishus, og alle er arkitekttegnet for å optimalisere den fantastiske følelsen av å bo i et ekte moderne drømmehjem.

Les mer

Hva kan våre arkitekter gjøre for deg?

I Archihus har vi mange arkitekter med mye erfaring med å tegne og forme boligdrømmer for våre kunder. For at du skal få realisert din boligdrøm, gir vi deg tilgang på våre dyktige arkitekter.

Les mer

Slik kan du bruke trapperommet smart

Vår trappeleverandør Stryntrappa har sin kolleksjon "Plass til mer" som gjør det mulig å få kontor, garderobe eller bod under trappa. Se og la deg inspirere!

Les mer

Husnyhetene Geneva og Azo

Oppdag våre to nyeste husmodeller, Geneva og Azo! Med moderne arkitektur og gjennomtenkte planløsninger, vil disse husene være perfekte for deg som ønsker en stilig og funksjonell bolig.

Les mer

5 gode grunner til å bygge nytt

Står du i valget mellom å kjøpe brukt eller bygge ny bolig for deg og familien din? Vi råder deg til å lese her før du tar en viktig beslutning.

Les mer